Κύριε Πρωθυπουργέ, σεβαστή η γνώμη σας για το κεφάλι σας, όχι όμως για τις Σκουριές


Από vasilinos.wordpress.com

cebccf80cebbcebfcf85ceb6-cebfcf87ceb9-ceb5cebecebfcf81-webΗ Β. Χαλκιδική χειμάζεται άγρια όλο αυτό το διάστημα, και η κοινωνική της συνοχή έχει διαρρηχθεί σε τέτοιο βαθμό που ουδέποτε άλλοτε είχε υπάρξει, διότι το κεφάλι του κ. Πρωθυπουργού αποφάσισε την εξυπηρέτηση των εργολάβων με «κάθε κόστος», που αποφάσισε να το πληρώσουν από την πλευρά τους οι δίκαια αντιδρώντες πολίτες. Αυτό το κεφάλι προκειμένου να εξυπηρετήσει συμφέροντα, εν μιά νυκτί αποφάσισε ως «αναμάρτητος» το κλείσιμο της «αμαρτωλής» κατ’ αυτόν δημόσιας τηλεόρασης ΕΡΤ, αφήνοντας 2500 εργαζομένους στον δρόμο. Αυτό το κεφάλι λόγω της «πολύ μεγάλης ανάπτυξης» που έχει δημιουργήσει στην Ελλάδα, καταργεί την αργία της Κυριακής για να μην κάθονται καθόλου (τα δύο εκατομμύρια άνεργοι). Αυτό το κεφάλι που κόβει επιδόματα αναπήρων, μισθούς, συντάξεις, που κόβει ακόμα και πολυτέκνων συντάξεις, και την ίδια στιγμή επιδοτεί ανέγερση τεμένους στην Αθήνα. Αυτό το κεφάλι που έχει αποφασίσει να καταστήσει  εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ανέργους, κλείνει δημοτικές αστυνομίες, βρεφονηπιακούς σταθμούς… Αυτό το κεφάλι που αποφάσισε να φύγει από την «αμαρτωλή» Ν.Δ. και να φέρει στην Ελλάδα την «Πολιτική Άνοιξη», όμως τελικά αποφάσισε να επιστρέψει στην Ν.Δ. και να φέρει τον  «βαρύ χειμώνα»· αυτό το κεφάλι που με πείσμα έλεγε «όχι» στο μνημόνιο αλλά μετά είπε «ναι», που είπε «όχι» σε άλλα μέτρα και μετά δεν σταμάτησε την επιβολή νέων μέτρων, που με σθένος φώναζε: «δεν βάζω την υπογραφή μου στην τήρηση των μνημονίων διότι θα επαναδιαπραγματευθώ εγώ όταν θα έρθω στην εξουσία» και μετά υπέγραψε τα πάντα και τηρεί με ευλάβεια τους όρους των τοκογλύφων δανειστών· αυτό το κεφάλι που παράγει όλα αυτά και τόσα άλλα που στις λίγες γραμμές μας δεν είναι δυνατόν να τα περιγράψουμε, εμείς δεν θα το κρίνουμε. Σημασία έχει ποια είναι η γνώμη του ίδιου του κ. Πρωθυπουργού γι’ αυτό το «αναμάρτητο» κεφάλι του. Η δική του κρίση έχει βαρύνουσα σημασία. Εξάλλου εμείς δεσμευόμεθα εκ της Αγ. Γραφής, η οποία λέγει: «Άρχων του Λαού σου ουκ ερείς κακώς».

Εμείς εξαντλήσαμε την περί του προσώπου του κρίση μας στο άρθρο μας: «Έχει αρχίσει να φαίνεται το ξέφωτο που υποσχέθηκε ο Πρωθυπουργός», στο οποίο επαληθευόμαστε όσο περνά ο καιρός.

Στο διάγγελμά του προχθές για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, ο κ. Πρωθυπουργός κατ’ αρχήν συνέστησε την προσοχή του ελληνικού λαού στο ότι του αρέσει πάντα να λέει την αλήθεια κατά πρόσωπο (βλ. βίντεο)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IyoKJf-1B4s]

και στη συνέχεια του είπε την αλήθεια περί της γνώμης που έχει για το κεφάλι του και τον εαυτό του, λέγοντας: «Θα την ξαναπώ (προφανώς την αλήθεια). Γαμώ το κεφάλι μου, μαλάκα». Δείτε το σχετικό βίντεο.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vPc227Q26uQ

Είναι γραμμένο ότι εκ του περισσεύματος της καρδίας ομιλεί το στόμα. Ας καταλάβουν λοιπόν όλοι τι τραβάνε όλο αυτό το διάστημα οι κάτοικοι στην Β. Χαλκιδική από αυτό το κεφάλι, που κι ο ίδιος που το έχει, δημοσίως με διάγγελμα ενώπιον όλου του ελληνικού Λαού, λέγοντας την αλήθεια κατά πρόσωπο, λέει γι’ αυτό: «Γαμώ το κεφάλι μου», και χαρακτηρίζει και τον εαυτό του εν συνεχεία «μαλάκα». κ. Πρωθυπουργέ, συγχαρητήρια για την ειλικρινή σας ομολογία. Αυτά για το κεφάλι σας εμείς ούτε καν τα διανοηθήκαμε. ΣΥ ΕΙΠΑΣ.

κ. Πρωθυπουργέ, όλα αυτά τα χρόνια η ΕΡΤ ποτέ δεν έδειξε προμαγνητοσκοπημένο αμοντάριστο πλάνο του πρωθυπουργού της χώρας και μάλιστα εν ώρα που καταριόταν το ίδιο του το κεφάλι και αποκαλούσε τον εαυτό του «μαλάκα». Όλα τα είχε μονταρισμένα, ακόμα και τα πλάνα των δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων που διαδήλωσαν στην Θεσσαλονίκη κατά της καταστροφής των Σκουριών τα «μοντάρισε» για χάρη σας και κατέστησε τη διαδήλωση «αόρατη». Για χάρη όμως των καναλαρχών, εν μιά νυκτί εσείς την κλείσατε την ΕΡΤ (η οποία το μόνο «έγκλημα» που είχε κάνει, ήταν ότι δεν μετέδιδαν την αλήθεια λόγω των πιέσεων που τους ασκούντο φοβούμενοι μην τους διώξετε). Έτσι οι ευνοούμενοι από εσάς καναλάρχες είπαν να δείξουν στον ελληνικό Λαό αμοντάριστα ποια είναι η γνώμη σας όχι για την επένδυση στις Σκουριές, αλλά για το κεφάλι σας το ίδιο.

Τελειώνοντας, το blog μας ζητά συγγνώμη για το ότι παραθέσαμε άνευ λογοκρισίας τις άσχημες λέξεις και ύβρεις του κ. Πρωθυπουργού. Ως γνωστόν, εμείς την Αλήθεια την παραθέτουμε «γυμνή» όπως είναι, χωρίς φτιασίδια, λογοκρισία και μονταρισμένα πλάνα. Διάγγελμα Πρωθυπουργού προς τον ελληνικό Λαό ήταν αυτό, δεν ήταν σκηνές βίας από τις Σκουριές.

Θα επανέλθουμε σύντομα αναφερόμενοι σε ακόμη χειρότερη ενέργεια του κ. Πρωθυπουργού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.