Εκδήλωση στην Ιερισσό για βιομηχανία διώξεων – παράνομη λήψη DNA (video)


IMG_9818

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uHnoHRCoTkE]

Aπό Χρυσές Αυτ-απάτες

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και εξαιρετικά χρήσιμη η συζήτηση – ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιερισσού με θέματα:

  • τη “βιομηχανία” διώξεων στη Χαλκιδική
  • το φακέλωμα των αγωνιστών με τη λήψη DNA
  • το συντονισμό δράσεων για την απελευθέρωση των 2 προφυλακισμένων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν δικηγόροι των Χαλκιδικιωτών και Θεσσαλονικέων αλληλέγγυων αγωνιστών. Αιφνιδιαστική εμφάνιση έκανε ο ομογενής βουλευτής του Καναδά Τζιμ Καρύγιαννης και μίλησε στο συγκεντρωμένο πλήθος. Ο κ. Καρύγιαννης ενημέρωσε για την πρωινή επίσκεψή του στις Σκουριές όπου ήρθε αντιμέτωπος με το γνωστό τσαμπουκά των σεκιουριτάδων της εταιρείας (λάθος άνθρωπο βρήκαν…), εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον αγώνα των κατοίκων και δήλωσε ότι πίσω στον Καναδά θα γνωστοποιήσει παντού αυτά που είδε εδώ.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης και ακολούθησε παρόμοιες εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη και Μ. Παναγία.

IMG_9893


Μία απάντηση στο “Εκδήλωση στην Ιερισσό για βιομηχανία διώξεων – παράνομη λήψη DNA (video)”

  1. […] “Συζήτηση–Ενημέρωση για τις διώξεις αγωνιστών ενάντια στα μεταλλεία και το φακέλωμα μέσω της λήψης DNA”. Εξαιρετική εκδήλωση που διοργάνωσε η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης. Για την περίπτωση που ενδιαφέρει την Ασφάλεια έχουμε δημοσιεύσει και το σχετικό βίντεο εδώ. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.