Λίγα λόγια σχετικά με την προσαγωγή μου στην ασφάλεια Θες/νίκης


Από nogoldthess

Σήμερα, 19 Ιουνίου στις 12:00μ.μ. κι ενώ βρισκόμουν στο λεωφορείο, μπήκαν μέσα ασφαλίτες και με μετέφεραν στη Γ.Α.Δ.Θ. χωρίς να μου γνωστοποιήσουν τον λόγο για τον οποίο με προσήγαγαν. Μόλις φτάσαμε, έμαθα πως είμαι ύποπτος για συμμετοχή στα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην περιοχή Καρατζά στις Σκουριές, την Κυριακή 12 Μάη. Μου ζητήθηκε το DNA, αρνήθηκα να το δώσω στους δύο που το ζήτησαν και αμέσως μπήκαν στο δωμάτιο δύο ακόμα άντρες της ασφάλειας με καλλυμένα χαρακτηριστικά και μου το πήραν με το ζόρι κρατώντας με από χέρια και σαγόνι.

Η προσπάθεια δίωξης μου, θεωρώ πως έχει γίνει λόγω της αλληλεγγύης που εκφράζω στον κοινωνικό αγώνα που έχει στηθεί ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στην Χαλκιδική. Ενός κοινωνικού αγώνα που δεν κάνει πίσω, ούτε συμβιβάζεται με τις ψεύτικες υποσχέσεις κράτους και εταιρίας. Ενός κοινωνικού αγώνα που σίγουρα θα νικήσει.

Ενάντια πάντα σε μία εξόρυξη που δεν θα γίνει ποτέ, εκφράζω τον σεβασμό μου στους κατοίκους που αντιστέκονται, στηρίζω τους αγώνες που έχουμε δώσει και θα δώσουμε δίπλα-δίπλα. Τέλος, στέλνω την αλληλεγγύη μου στον Γιώργο και τον Βασίλη που έχουν προφυλακιστεί στις φυλακές Διαβατών, σ΄όσους διώκονται, σ΄ όσους είναι αντιμέτωποι με μεθοδεύσεις δικονομικές, με απειλούμενες φυλακίσεις και χρηματικές εγγυήσεις…

Κρατάτε γερά, εμείς νικάμε…

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ, ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Χ.Μ. 19/6/2013


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.