Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής ζητάει 10 διμοιρίες ΜΑΤ να εγκατασταθούν μόνιμα στις Σκουριές


ΠΡΟΣ: Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. ΔΕΝΔΙΑ Νικόλαο

Κύριε Υπουργέ,

Δυστυχώς επαληθευόμαστε για ακόμη μία φορά. Μετά το κάψιμο του Αστυνομικού Τμήματος Ιερισσού για το οποίο έγκαιρα είχαμε ζητήσει την απομάκρυνσή του, μετά τον τραυματισμό από πυροβολισμό του συναδέλφου στο ρέμα Καρατζά στις Σκουριές, -σημείο που επίσης έγκαιρα είχαμε ενημερώσει ότι κινδυνεύουν οι συνάδελφοι-, είχαμε ευτυχώς χωρίς θύματα το χθεσινό τροχαίο ατύχημα με συναδέλφους της ΟΠΚΕ Ημαθίας που τελείωσαν από νυχτερινή βάρδια στις Σκουριές και επέστρεφαν στην έδρα τους.

Ευθύνες για όλα αυτά δεν υπάρχουν; Πρέπει πρώτα να θρηνήσουμε συνάδελφο;

Εμείς ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής έχουμε ως πρωταρχικό σκοπό την προστασία των συναδέλφων μας και για αυτό παλεύουμε. Το ίδιο πιστεύουμε ότι ισχύει και για σας, καθώς και για την Φυσική μας Ηγεσία, αλλά δυστυχώς κάποιοι αποφασίζουν με άλλα κριτήρια.

Η επένδυση που ξεκίνησε στη Χαλκιδική έχει πει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ότι είναι Εθνικό θέμα και έτσι ζητάμε να αντιμετωπιστεί προτού να είναι αργά με την απώλεια ζωής συναδέλφου.

Γ’ αυτό ΖΗΤΑΜΕ την παρέμβασή σας ώστε να χαρακτηριστούν άμεσα τα μέτρα τάξης στις Σκουριές Χαλκιδικής από τον κ. Αρχηγό ως ευρείας κλίμακας και να εγκατασταθούν μόνιμες δυνάμεις (τουλάχιστον 10 διμοιρίες ΜΑΤ) στην περιοχή, ώστε να σταματήσουν οι καθημερινές μετακινήσεις δυνάμεων από τους όμορους Νομούς και να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ επιτέλους οι συνάδελφοι από τα ακατάλληλα οχήματα, την καταστρατήγηση του ωραρίου και τους ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ νέου ατυχήματος.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ιωάν.Κυργιαφίνης

Ο Γεν.Γραμματέας

Γεώρ.Μπομπότας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.