Σήμερα στην ΕΤ3: Σκουριές, ΒΙΟΜΕ, ΣΜΑ Ευκαρπίας, πλατείες, pride, μεταναστευτικό


BMvnh9yCAAAL27bΑξίζουν χίλια μπράβο στους AΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ της ΕΤ3, πρώην εργαζόμενους και τώρα αγωνιζόμενους, που ήδη από χθες έχουν αρχίσει να μιλάνε ανοιχτά για όλα αυτά που τόσα χρόνια οι πολιτικές παρεμβάσεις δεν τους επέτρεπαν να θίξουν. Το πρόγραμμα που εξήγγειλε για σήμερα η ΕΤ3 είναι αφιερωμένο στα κοινωνικά κινήματα, τα αποκλεισμένα για χρόνια από την κρατική τηλεόραση – ελπίζουμε ότι το ίδιο θα πράξει σύντομα και η ΝΕΤ. Τις τελευταίες μέρες, η παράνομη πλέον και πειρατική ΕΡΤ έχει γίνει η παλλόμενη καρδιά της Ελληνικής κοινωνίας. Χίλια μπράβο στους άξιους ανθρώπους που την κρατάνε ζωντανή!

O #skouries είναι στις 17:00. Μεταξύ των πολλών και σοβαρών άλλων λόγων για τους οποίους στηρίζουμε τη ΔΗΜΟΣΙΑ ραδιοτηλεόραση, να το πούμε κι αυτό:

  • Ήταν η ΝΕΤ που έσπασε το τείχος της σιωπής για τα μεταλλεία της Χαλκιδικής με τον θαυμάσιο “Θησαυρό της Κασσάνδρας”.
  • Ήταν πάλι η ΝΕΤ που έδειξε τη μεγαλειώδη “αόρατη πορεία” κατά των μεταλλείων στη Θεσσαλονίκη, όταν δεν την έδειχνε κανένα ιδιωτικό κανάλι.
  • Αν και δεν έλειψαν οι στιγμές άθλιας κρατικής προπαγάνδας, η συχνή οργή των “Πωλητών Αριστοτέλη” (δηλαδή της εταιρείας) εναντίον της ΕΤ3 αποδεικνύει ότι, πολύ συχνά, η δημόσια τηλεόραση έκανε σωστά τη δουλειά της.
  • Και να μην ξεχνάμε και την τακτική και σοβαρή ενημέρωση πάνω στο καυτό για τη Β. Ελλάδα θέμα της εξόρυξης χρυσού από τους περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της ΕΡΤ σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή, όπου δεν  υπήρχε ο ασφυκτικός κεντρικός έλεγχος της πληροφορίας που υπήρχε στα πανελλήνιας εμβέλειας ραδιόφωνα.

Σκεφτείτε το οι Βορειοελλαδίτες τώρα που όλοι σχεδόν οι σταθμοί που έχετε στα ραδιόφωνά σας θα παίζουν πολλές φορές την μέρα πληρωμένες διαφημίσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ και στημένες συνεντεύξεις με χαρωπούς μεταλλωρύχους.

Ξαναδείτε, σε αυτό το βίντεο από την εξαιρετική ημερίδα “Σκουριές στην Ενημέρωση” που έγινε στην Ιερισσό στις 20 Απριλίου, τον Κώστα Αρβανίτη να μιλάει για την ανάγκη ύπαρξης δημόσιας τηλεόρασης. Από το 46:00 περίπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ εδώ την ανακοίνωση των εργαζομένων της ΕΤ3.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι βλέπουμε την ΕΤ3 διαδικτυακά από το http://veetle.com/index.php/profile/1755423080

Τη ΝΕΤ, εκτός από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες (χάρη στο EBU), τη βλέπουμε διαδικτυακά από μερικές εκατοντάδες site και ιστολόγια πανευρωπαϊκά, π.χ. από την http://omniatv.com/. Δυστυχώς όχι πια από το nerit.gr…

AΝ δεν υπογράψατε ακόμα για να φέρουμε πίσω την ΕΡΤ – νόμιμα και όχι μέσω Γενεύης – το link είναι αυτό: http://www.avaaz.org/en/petition/EBU_Petition_Get_ERT_back_on_air/?copy

[tweet https://twitter.com/ERT3Social/status/345616320269787136]

[tweet https://twitter.com/ERT3Social/status/345616138266365952]

[tweet https://twitter.com/ERT3Social/status/345616055638577152]

[tweet https://twitter.com/ERT3Social/status/345615938428747776]

[tweet https://twitter.com/ERT3Social/status/345615725370691584]

[tweet https://twitter.com/ERT3Social/status/345615587294203907]

Το πρόγραμμα της ΕΤ3 το πήραμε από το Left.gr.


0 απαντήσεις στο “Σήμερα στην ΕΤ3: Σκουριές, ΒΙΟΜΕ, ΣΜΑ Ευκαρπίας, πλατείες, pride, μεταναστευτικό”

  1. Όλο το κείμενο είναι μια δικαίωση του κλεισίματος της ΕΡΤ. Η κυβέρνηση έκλεισε έναν οργανισμό που, ενώ ήταν κρατικός, είχε περάσει στα χέρια της αντιπολίτευσης και σαμπόταρε το κυβερνητικό έργο. Όταν μιλάει κάποιος για “δημόσια” τηλεόραση σε αντιδιαστολή με την “κρατική” εννοεί “αντιπολιτευόμενη” τηλεόραση σε αντιδιαστολή με την “κυβερνητική”. Εδώ είναι το ψητό. Γι’ αυτό όταν η τηλεόραση εξέφραζε τις κυβερνητικές απόψεις, η αντιπολίτευση τη στηλίτευε σαν “κρατική” και εύρισκε δυσβάστακτο το “χαράτσι” των ελάχιστων χρημάτων που πλήρωνε ο λαός μέσω της ΔΕΗ. Όταν η αντιπολίτευση κατάφερε να αλώσει την τηλεόραση, ξαφνικά έγινε υποστηρικτής της “δημόσιας” τηλεόρασης και το “χαράτσι” έπαψε να είναι “δυσβάστακτο” και η αντιπολίτευση άρχισε να το βρίσκει μηδαμινό και ανάξιο αναφοράς. Ουαί υμίν, Γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί!
    Την ΕΡΤ δεν την έκλεισε ο Σαμαράς, αλλά αυτοί που την είχαν κάνει κάστρο της αντιπολίτευσης. Πόσο δημοκρατικό είναι ένα κρατικό κανάλι να μην εκφράζει τις απόψεις της κυβέρνησης της εκλεγμένης από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αλλά, τις απόψεις της μειοψηφίας;
    Θέλετε “δημόσια¨τηλεόραση; Ζητείστε η διοίκησή της να εκλέγεται από το λαό, όπως ακριβώς εκλέγεται η κυβέρνηση. Τα υπόλοιπα είναι παρασκηνιακές ενέργειες, πίσω από την πλάτη του λαού.

    • Θέλεις να πεις ότι αυτό ήταν το πρόγραμμα της ΕΡΤ και πριν το “κλείσιμό” της;
      Να’σαι καλά που μας κάνεις να γελάμε!!

  2. Απλά, τώρα έπεσαν οι μάσκες.
    Κατά τα άλλα : γελάστε όσο θέλετε (το γέλιο χαρίζει υγεία και ομορφιά), αλλά για την ταμπακέρα μιλιά. Οι παλιοί έλεγαν “απορία ψάλτου, βηξ”. Φαίνεται πως το γέλιο αντικατάστησε το βήχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.