Η συμπρόεδρος των Πράσινων Rebecca Harms και ο Νίκος Χρυσόγελος στη Χαλκιδική για τον χρυσό


Harms-ChrysogelosΓια το θέμα της εξόρυξης  χρυσού, θα επισκεφθούν τη Χαλκιδική, η συμπρόεδρος των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο Rebecca Harms, και ο Νίκος Χρυσόγελος, ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων,  το Σάββατο 15 Ιουνίου, συνοδευόμενοι από ομάδα συνεργατών τους και στελέχη των Οικολόγων Πράσινων Θεσσαλονίκης.

 Το πρωί του Σαββάτου οι δυο Πράσινοι ευρωβουλευτές θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις στο Στρατώνι καθώς και το εργοτάξιο στις Σκουριές, θα συναντηθούν με τον διευθυντή του εργοστασίου και θα ενημερωθούν από την εταιρία αλλά και τους εργαζόμενους.

 Το μεσημέρι, η Ρεβέκκα Χαρμς και ο Νίκος Χρυσόγελος θα μεταβούν στην Ιερισσό για να συναντηθούν και να συζητήσουνε με την Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, με φορείς και τους κατοίκους.

 Το βράδυ του Σαββάτου, 15 Ιουνίου, στις 20:30, η Rebecca Harms, ο Νίκος Χρυσόγελος και οι Οικολόγοι Πράσινοι καλούν τους δημοσιογράφους για μια φιλική συζήτηση, εφ’ όλης της ύλης, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στο KitchenBar.

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.