Ομιλία Αλέξη Τσίπρα στην Ιερισσό. Μπλόκο από τους μεταλλωρύχους και προπηλακισμοί κατοίκων αντίθετων στα μεταλλεία


[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=EcR3MNRzktE&feature=youtu.be]

dsc09119_0“Χαιρετώ αυτούς που τα ΜΜΕ χαρακτηρίζουν τρομοκράτες αλλά εμείς τους χαρακτηρίζουμε αγωνιστές για τη ζωή. Δεν θα μπορούσα σήμερα να μην είμαι εδώ”,  είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Ιερισσό, κατά την αιφνιδιαστική επίσκεψη του στην περιοχή μας  σήμερα Τετάρτη 05 Ιουνίου 2013.

Καθ’οδόν προς την Ιερισσό, ο κ. Τσίπρας σταμάτησε στο μπλόκο που είχαν στήσει εργαζόμενοι της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός στη διασταύρωση των Πλανών και συνομίλησε μαζί τους. Δείτε το βίντεο:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=AWws3HkWlAY&feature=youtu.be]

Οι “Πωλητές Αριστοτέλη” μας ενημερώνουν ότι μετά την ομιλία του στην Ιερισσό και καθ’οδόν προς Θεσσαλονίκη, ο κ. Τσίπρας ΠΕΡΑΣΕ ΣΑ ΒΟΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΙΣΧΥΡΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ.

Δε συνέβη το ίδιο και με κατοίκους της περιοχής που είναι αντίθετοι στα μεταλλεία. Τόσο στο Στρατώνι, όσο και στα Πλανά, οι συγκεντρωμένοι μεταλλωρύχοι τους σταματούσαν, τους έβριζαν, χτυπούσαν τα αυτοκίνητά τους. Η αστυνομία είχε εξαφανιστεί.

Όπως έγραψε Μεγαλοπαναγιώτισσα στο Facebook:

αυτή τη στιγμή εξαγριωμένο πλήθος μεταλλωρύχων προπηλακίζουν αυτοκίνητα Μεγαλοπαναγιωτών που διέρχονται το δρόμο ερχόμενοι από την Ιερισσό….Πήρα τηλ. στην αστυνομία και τους είπα ότι εμείς όταν βήχουμε μαζεύεστε 500… τώρα γιατί δεν έρχεστε να επιβάλλετε την τάξη για να δικιολογήσετε το γεγονός ότι είστε στο υπουργείο προστασίας του πολίτη; Η απάντηση ήταν “ναι…ναι…”, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε….

Βαρυσήμαντο δελτίο τύπου για την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Ιερισσό έβγαλε η Ελληνικός Χρυσός.

Επ’ ευκαιρία της επίσκεψης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα στην Ιερισσό Χαλκιδικής και των όσων μεσολάβησαν μεταξύ της άφιξης και της αναχώρησής του, η εταιρεία δηλώνει ότι όταν η πολιτική γίνεται με κλεφτοπόλεμο, η προσπάθεια και η σοβαρότητα παραμερίζει… Αναμένοντας.

Κι εμείς αναμένουμε κ. Στρατουδάκη μας… Αναμένουμε να μας πείτε για τους παράνομους δρόμους που ανοίξατε στις Σκουριές, για τα παράνομα κτίσματα, για το φράγμα του Καρατζά που δεν έχει άδεια κι όμως αποψιλώσατε το δάσος, για το εργοστάσιο εμπλουτισμού που δεν έχει έγκριση δόμησης κι όμως εσείς ισοπεδώσατε το χώρο και ρίξατε και μπετό… Για όλα αυτά που έχουμε καταγγείλει επανειλημμένως, και εδώ.


0 απαντήσεις στο “Ομιλία Αλέξη Τσίπρα στην Ιερισσό. Μπλόκο από τους μεταλλωρύχους και προπηλακισμοί κατοίκων αντίθετων στα μεταλλεία”

  1. Ποιός ειναι «Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΟΥΝΑΝΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ»?
    – Μάχεται σαν λιοντάρι το δικαίωμα στην εργασία, εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και αδιαφορώντας για την καταστρεπτική (χωρίς κανένα κέρδος) μόλυνση του περιβάλλοντος,
    – Καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι, με πόζα και καμάρι, δίπλα σε δολοφόνους νεοναζί φασίστες
    – Αποκαλεί τον Σα(χλα)μαρα, (το πιόνι των δυνάμεων κατοχής), “παλικάρι”
    – Ποιος παρουσιάζει – συστήνει με καμάρι, το μουσάτο μοσχάρι στον Σαχλαμαρά ως «στυλοβάτη» της συμμορίας «Ελληνικός χρυσός», λέγοντας «Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΟΥΝΑΝΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ»?

    http://diama4.blogspot.be/2013/06/hellas-gold.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.