Το παραμύθι δεν θα έχει λυπημένο τέλος γιατί θα έρθει μια μέρα που θα φυσάει κόντρα παντού και όσες κι αν χτίζουν φυλακές …εμείς θα έχουμε προλάβει να χτίσουμε μια φωλιά στον ουρανό…..!


Aπό saveskouries

kallitexnes


0 απαντήσεις στο “Το παραμύθι δεν θα έχει λυπημένο τέλος γιατί θα έρθει μια μέρα που θα φυσάει κόντρα παντού και όσες κι αν χτίζουν φυλακές …εμείς θα έχουμε προλάβει να χτίσουμε μια φωλιά στον ουρανό…..!”

  1. Αν ήταν δυνατό στην προσπάθεια διατήρησης της μιζέριας και της καθυστέρησης να μη δώσουν το παρόν και οι αναρχικοί, που πάντα ήταν η γνησιότερη έφραση του “επαναστατημένου” μικροαστού ενάντια σε κάθε πρόοδο που του χαλάει επικίνδυνα τη στασιμότητα της λιμνάζουσας ζωούλας του και τείνει να τον προλεταριοποιήσει μέσα στον καπιταλισμό.

  2. Μοιάζει κύριε Βλαδίμηρε να θεωρείτε μη-μιζέρια και μη-καθυστέρηση τις μεγα-εξορύξεις. Υπάρχει όμως παγκόσμια εμπειρία από το κακό που άφησαν πίσω τους παντού, χωρίς εξαιρέσεις. Υπάρχουν πολύ αρνητικά δεδομένα και δεν μπορούμε να τα αγνοήσουμε.
    Όσο κακό είναι το ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ κάποιων, άλλο τόσο κακό είναι και το δικό σας ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.