Διαμαρτυρία αστυνομικών Φλώρινας (!) για την αποστολή τους στη Χαλκιδική, τη νύχτα που σπάσανε τις πόρτες


Με το παρακάτω έγγραφο, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας διαμαρτύρεται για την αιφνιδιαστική εντολή μετακίνησης στην Ιερισσό για νυχτερινή υπηρεσία, στις 10/4/2013. Έχουν ενδιαφέρον η ημερομηνία και η ώρα: η Διμοιρία της Φλώρινας στάλθηκε στην Ιερισσό  στις 10 Απριλίου, για να εκτελέσει υπηρεσία από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί. Είναι το βράδυ που σπάσανε τις πόρτες στις 3:οο το πρωί!

Έχουν απόλυτο δίκιο οι συνδικαλιστές της αστυνομίας που λένε ότι “τα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα δεν αντιμετωπίζονται δια της αστυνομίας”. Το πρόβλημα μιας περιοχής όπου η πλειοψηφία των κατοίκων είναι αντίθετοι σε ένα έργο, δεν είναι πρόβλημα αστυνόμευσης. Το πρόβλημα της Χαλκιδικής που δημιουργήθηκε επειδή η κυβέρνηση ποτέ δεν άκουσε τους πολίτες, δεν είναι δυνατόν τώρα να επιλυθεί τώρα με τη βίαιη καταστολή.

Ο Καίσαρ-Δένδιας απλά επιδεινώνει την κατάσταση. Όσες πόρτες κι αν σπάσουν, η αντίσταση δεν πρόκειται να καμφθεί. Θα έπρεπε να γνωρίζουν καλύτερα.

ΦΛΩΡΙΝΑ


2 απαντήσεις στο “Διαμαρτυρία αστυνομικών Φλώρινας (!) για την αποστολή τους στη Χαλκιδική, τη νύχτα που σπάσανε τις πόρτες”

  1. […] “Διαμαρτυρία αστυνομικών Φλώρινας (!) για την αποστολή…. Μία ομάδα «εγκληματικών» αναρτήσεων αφορά την όλη διαχείριση των δίκαιων αντιδράσεων των κατοίκων εναντίον της Ελληνικός Χρυσός από την Ελληνική Αστυνομία. […]

  2. […] “Διαμαρτυρία αστυνομικών Φλώρινας (!) για την αποστολή…. Μία ομάδα «εγκληματικών» αναρτήσεων αφορά την όλη διαχείριση των δίκαιων αντιδράσεων των κατοίκων εναντίον της Ελληνικός Χρυσός από την Ελληνική Αστυνομία. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.