Δημοσκόπηση για τις αντιδράσεις στην “επένδυση χρυσού”: η κοινή γνώμη συντριπτικά μαζί με τους κατοίκους!


Έρευνα διενήργησε η εταιρεία δημοσκοπήσεων «To the point», τα ευρήματα της οποίας δημοσιεύει η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ». Μεταξύ άλλων η δημοσκόπηση ασχολήθηκε και για την επένδυση χρυσού στην Β.Α.Χαλκιδική.

Σχεδόν ένας στους δύο από τους ερωτηθέντες εμφανίζεται να διαφωνεί με την προοπτική εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική αλλά και με τους χειρισμούς που έχουν γίνει εκ μέρους των αρχών στην Ιερισσό. Ειδικότερα στο ερώτημα «Σε σχέση με το θέμα που έχει προκύψει στην Ιερισσό για την επένδυση εξόρυξης χρυσού ποια είναι η γνώμη σας αναφορικά με τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής;» το 45,8% δηλώνει ότι συμφωνεί με τις αντιδράσεις (μεταξύ αυτών το 34,3% των ψηφοφόρων της ΝΔ και το 64,1% του ΣΥΡΙΖΑ) έναντι 21,7% που διαφωνεί, ενώ το 17,7% αποφεύγει να συνταχθεί με κάποια από τις δύο απόψεις.

Επίσης στο ερώτημα που αφορά «τη στάση των αρχών απέναντι στο ζήτημα» το 45,3% δηλώνει ότι διαφωνεί με τους χειρισμούς που έγιναν εκ μέρους κυρίως της αστυνομίας έναντι 17,3% που συμφωνεί.

Δείτε για όλα τα αποτελέσματα της μέτρησης ΕΔΩ

Aπό ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.