Αρχική Ενημέρωση Συμμετοχή της Χαλκιδικής σε πορεία κατά των μεταλλείων στην Παταγωνία της Αργεντινής

Συμμετοχή της Χαλκιδικής σε πορεία κατά των μεταλλείων στην Παταγωνία της Αργεντινής

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Από ΙΕΡΙΣΣΙΩΤΕΣ

Εκπρόσωποι από την Ιερισσό συναντήθηκαν το Σάββατο 27 Απριλίου στο Comodoro Rivadavia στην Αργεντινή με επιτροπές κατά των ανοιχτών εξορύξεων της επαρχίας Chubut της Αργεντινής. Αντάλλαξαν εμπειρίες, απόψεις και υλικό. Ο αγώνας κατά των μέγα Εξορύξεων και ανοιχτού τύπου εξορύξεων είναι κοινός. Ο αγώνας για τη ζωή το νερό και τα δάση είναι κοινός!!!
Αξίζει να αναφερθεί πως οι συλλογικότητες συμμερίστηκαν την αγωνία τους για το μέλλον που τους επιφυλάσσουν οι πολυεθνικές και η επιβολή μέτρων από τις κυβερνήσεις της δημοκρατίας.

Δήλωσαν πως ο κοινός αγώνας δεν πρέπει να σταματήσει. Για τα παιδιά και τις μελλοντικές γενιές. Επίσης τόνισαν πως οι κινήσεις και δράσεις τέτοιου είδους εταιρειών είναι παρόμοιες σε κάθε σημείο του κόσμου και μόνο οργανωμένα μπορούν να νικηθούν.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, εκπρόσωποι από όλα τα μέρη της επαρχίας δήλωσαν συγκλονισμένοι  και έκπληκτοι με την προφυλάκιση των 2 αγωνιστών και τους συνθήκες σύλληψης τους, την καταστολή των διαδηλωτών από την αστυνομία και την αποσιώπηση-διαστρέβλωση  των γεγονότων από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ελλάδας, πρότυπο για τις αρχές δημοκρατίας όπως θεωρούσαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.