“Γη κι Ελευθερία”: Εκδηλώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε Θεσ/νίκη και Ιερισσό


528287_611808262181104_1384775729_nΟ αγώνας των κατοίκων της Χαλκιδικής για γη και ελευθερία συμπυκνώνει τους αγώνες όλου του λαού ενάντια στη βαρβαρότητα της πολιτικής κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ, που θέλει να διαγράψει ολόκληρες γενιές φτωχοποιώντας και υποβαθμίζοντας τις ζωές του.

Ο αγώνας για να σταματήσει το οικολογικό και οικονομικό έγκλημα στις Σκουριές είναι αγώνας  όλων μας. Ή όλη η Ελλάδα θα γίνει Ιερισσός ή αλλιώς θα γίνει Μανωλάδα με ξεπούλημα στα μονοπώλια, εργατική σκλαβιά, οικολογική καταστροφή και κρατική τρομοκρατία.

Για να νικήσει ο λαός κάθε εργασιακός χώρος και γειτονιά να γίνουν “γαλατικά χωριά” ανυπακοής, αντίστασης και ανατροπής. Στη βάρβαρη πολιτική του Κεφαλαίου και του πολιτικού του προσωπικού απαντάμε με την αγωνιστική ταξική ενότητα όλων των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων και των αγωνιζόμενων κατοίκων για την ανατροπή της Κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ .

Η τοπικές επιτροπές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική καλούν σε 2μερο εκδηλώσεων:

“ΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: Αγώνες ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου”

Ομιλητές:
– Άρης Χατζηστεφάνου(Δημοσιογράφος/ Δημιουργός Debtocracy-Catastroika)

– Φλώρα Παπαδέδε (Γενική γραμματέας συλλόγου επιστημονικού προσωπικού ΔΕΗ-ΚΗΕ)
– Παναγιώτης Λέκκας (οργ. γραμματέας ΕΛΜΕ Χαλκιδικής, καθηγητής στο λύκειο Ιερισσού)
– Χάρης Σμυρνιώτης
 * (πρόεδρος σωματείου εργαζομένων ΙΓΜΕ)

Πέμπτη 25 Απρίλη στη Θεσσαλονίκη (18:30, ΕΔΟΘ)

Παρασκευή 26 Απρίλη την ίδια ώρα στην Ιερισσό.
* ο Χάρης Σμυρνιώτης θα είναι ομιλητής μόνο στη Χαλκιδική, λόγω ανειλημμένων εργασιακών υποχρεώσεων


0 απαντήσεις στο ““Γη κι Ελευθερία”: Εκδηλώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε Θεσ/νίκη και Ιερισσό”

  1. Έτσι, μπράβο! Όλοι μαζί : ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΑΝΕΛ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ!!! Κι ύστερα το ΚΚΕ μιλάει για “μαύρο μέτωπο”! Πιο μαύρο μέτωπο από το μέτωπο άκρας δεξιάς με “αριστερά” και “άκρα αριστερά” και κοινή επιδίωξη την υποανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρξει.

  2. Η Χρυσή Αυγή δήλωσε τα εξής : “Η δραστηριότητα δεν πρέπει να παύσει μεν αλλά, η εξόρυξη του χρυσού πρέπει να γίνει από εταιρία που θα ελέγχεται κατά πλειοψηφία από το δημόσιο, στην οποία θα έχουν μερίδιο και λόγο οι εργαζόμενοι”. Ναι, η ΧΑ είναι υπέρ της εξόρυξης, αρκεί να μη γίνει. Γιατί άραγε, δεν το έκανε μέχρι τώρα το δημόσιο και το ανέθεσε σε ξένη εταιρία; Και γιατί θα το κάνει τώρα, επειδή το ζητάει η ΧΑ; Και μάλιστα με “μερίδιο και λόγο” στην εταιρία του δημοσίου των εργαζομένων!!! Δηλαδή, τι λέει η ΧΑ; Φτιάξτε κάτι σαν κολχόζ κι εγώ θα το υποστηρίξω. “Μερίδιο και λόγος” σημαίνει όχι μόνο συμμετοχή στα κέρδη, αλλά και στη διοίκηση της επιχείρησης.
    Μέχρι να γίνει αυτό που δεν μπορεί να γίνει, η ΧΑ θα είναι κατά της εξόρυξης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.