Απερίγραπτη η καταστροφή στο όρος Κάκαβος


Από Alterthess

http://alterthess.gr/sites/alterthess.gr/files/images/dsc08456.jpg

Οι κάτοικοι ανηφορίσαν προς το βουνό, όπου προχωρά η αποψίλωση του δάσους για την κατασκευή του ορυχείου. Πριν φτάσουν αυτοί που εργάζονται στις υλοτομήσεις στην περιοχή λάκος του Καρατζά είχαν φύγει. Η καταστροφή του δάσους όμως, όπως παρατήρησαν οι κάτοικοι, προχωρά γρήγορα, με καθημερινές εργασίες. Σύμφωνα με τους κατοίκους έχουν αποψιλωθεί αιωνόβιες οξειές ενώ στο βουνό έχουν χαρακτεί νέοι δασικοί δρόμοι.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ


0 απαντήσεις στο “Απερίγραπτη η καταστροφή στο όρος Κάκαβος”

  1. Kρίμα … Καί να σκεφτείς ότι γιά τήν αναδάσωση αυτού του βουνού επιστρατεύτηκε κάποτε η Μόμα καί φυσικά ο ελληνικός στρατός . Αλλά αυτά έγιναν τότε ,επί ”επαρατης χούντας” ,οταν η βόρειος Χαλκιδική προοριζόταν νά γίνει τό διαμάντι της Μεσογείου. Ενώ τώρα σε εποχές όπου η ”ευλογημένη δημοκρατία΄” βρίσκεται στό απώγειο της η βόρειος Χαλκιδική πρέπει νά παίξει τον ρόλο τής βαλκανικής χαβούζας μέ πρωτοστάτες Καναδούς καί Μπομπολες καί μιά πολιτική ηγεσία έτοιμη νά ξεπουλησει τα πάντα σέ άρπαγες και οικονομικές ύαινες. Περαστικά μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.