Πορεία αλληλεγγύης στους διωκόμενους αγωνιστές της Χαλκιδικής στην Καβάλα, 13-4-2013


Συμμετείχε και το Σωματείο Εργαζομένων της KAVALA OIL

kavala 13-4-2013

Ηχηρό μήνυμα αντίστασης και αλληλεγγύης έστειλαν εχθές το απόγευμα εκατοντάδες πολίτες της Καβάλας, που διαδήλωσαν ενάντια στην βία, την τρομοκρατία και τον φασισμό, που κράτος και εταιρίες επιχειρούν να επιβάλουν στην Χαλκιδική.

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης, που είχε προγραμματιστεί, φορείς και συλλογικότητες, αλλά και χίλιοι περίπου πολίτες της Καβάλας έδωσαν δυναμικό παρόν στους δρόμους της πόλης, απαιτώντας να απελευθερωθούν άμεσα οι συλληφθέντες της Ιερισσού και να σταματήσει η επιχείρηση κατασκευής ενόχων και η ποινικοποίηση του δίκαιου αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής, ενάντια στη καταστροφή του τόπου τους.

Θα είμαστε μαζί σας, δυναμικά, αποφασιστικά και ανυποχώρητα, ήταν το μήνυμα του συλλαλητηρίου, τον γενικό συντονισμό του οποίου είχε η Επιτροπή Αγώνα κατά της εγκατάστασης δεξαμενών καυσίμων, συλλογικότητα αλληλέγγυα με τις Επιτροπές Αγώνα της Χαλκιδικής.

Σημειώνουμε ιδιαίτερα τη συμμετοχή στην πορεία του Σωματείου Εργαζομένων της KAVALA OIL που δήλωσε και αυτό τη συμπαράστασή του στην τεράστια προσπάθεια των κατοίκων της Χαλκιδικής.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5UHDE07x93I]

03


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.