ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου με το βουλευτή Χαλκιδικής Γ. Δριβελέγκα για εκτόνωση της κατάστασης


Συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου θα γίνει σε λίγο, με πρωτοβουλία του Βουλευτή Χαλκιδικής Γιάννη Δριβελέγκα και στόχο την εκτόνωση της έκρυθμης κατάστασης στην περιοχή της Β. Χαλκιδικής. Οι πληροφορίες μας είναι απόλυτα ασφαλείς.

Υπενθυμίζουμε στους κυβερνώντες ότι οι ίδιοι ευθύνονται για την κατάσταση στην περιοχή και κανείς άλλος. Επειδή ποτέ δεν άκουσαν τους κατοίκους, επειδή προσπάθησαν και προσπαθούν να επιβάλλουν με τη βία των ΜΑΤ ένα επενδυτικό σχέδιο που ΔΕΝ το θέλει ο κόσμος, επειδή τώρα προσπαθούν να καταστείλουν την αντίδραση με ποινικές διώξεις βασισμένες σε ένα απόλυτα παράλογο και σαθρό κατηγορητήριο.

Ενημερώνουμε τους κυβερνώντες ότι ΤΟ ΜΟΝΟ πράγμα που μπορεί να εκτονώσει τώρα την κατάσταση είναι η άμεση απελευθέρωση των δυο συναγωνιστών μας και η παραπομπή τους σε μια δίκαιη δίκη, χωρίς προφυλάκιση.

Δεν προσπαθούμε και δεν το κάναμε ποτέ να παρεμποδίσουμε το έργο της δικαιοσύνης. Αλλά και δεν θα ανεχτούμε καμμία προσπάθεια κάμψης του αγώνα μας μέσω άδικων προφυλακίσεων. Τίποτα λιγότερο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.