Καπερνάρος: “Μήπως υπάρχει προειλημμένη απόφαση προφυλακίσεων των συλληφθέντων της Χαλκιδικής;”


Καπερνάρος:Σωρεία παραβιάσεων στους συλληφθέντες της ΧαλκιδικήςΤα «βέλη» του εξαπέλυσε εναντίον της κυβέρνησης ο βουλευτής και υπεύθυνος του τομέα Δημόσιας Τάξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Βασίλης Καπερνάρος για την αντιμετώπιση των συλληφθέντων από τις Σκουριές και ειδικά σε ότι αφορά την ανάκρισή τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βασίλης Καπερνάρος δήλωσε: «Στο πλαίσιο του καθεστώτος τρομοκρατίας που έχει επιβάλλει η Κυβέρνηση, η δικαιοσύνη οφείλει περισσότερο από ποτέ να επιτελεί τον θεσμικό της ρόλο.

Ερωτάται ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αν το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης αποτελεί κατάλληλο χώρο για ανάκριση, όπως ορίστηκε να γίνει για τις ανακρίσεις δυο εκ των συλληφθέντων-αρπαχθέντων της Χαλκιδικής ενώ αυτό δεν προβλέπεται από καμία διάταξη νόμου. Μήπως αυτό, ύστερα και από τις προκλητικές δηλώσεις του κ. Δένδια, προμηνύει ειλημμένη απόφαση προφυλακίσεων;».

Πηγή: newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.