Παραίτηση δύο εργαζομένων από την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ και της Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου της Ιερισσού


φωτ 2
Παραιτήθηκε σήμερα και δεύτερος εργαζόμενος από την μεταλλευτική εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική της εταιρείας και για τα επεισόδια που συμβαίνουν συνεχώς στην περιοχή από την αστυνομία και τους εργαζόμενους της εταιρείας.
Παραιτήθηκε επίσης, θέλοντας να εκφράσει έντονα την διαμαρτυρία της η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Ιερισσού του Δήμου Αριστοτέλη κ. Ζωή Γατά, που εκλέχθηκε με τον συνδιασμό του Πάχτα.
Από thessalonikimesaapoeikones

0 απαντήσεις στο “Παραίτηση δύο εργαζομένων από την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ και της Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου της Ιερισσού”

  1. Η εισβολή ειδικών μονάδων της Αστυνομίας (ΕΚΑΜ) τα ξημερώματα στη Ιερισσο, για τη σύλληψη δύο υπόπτων, αποτελεί καραμπινάτο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΣΜΟ. Και καλά, οι πολιτικές ηγεσίες, μπορεί να δίδουν ό,τι εντολές θέλουν (λέμε τώρα), ο εισαγγελέας πως επέτρεψε αυτό το ντού μέσα σε σπίτια με παιδιά και γυναίκες; Και ο αστυνομικός διευθυντής πως το δέχτηκε; Διερωτάται κανείς τι θα γινόταν εάν κάποιος αποφάσιζε να αντισταθεί; Θα καθάριζαν τα ΕΚΑΜ την οικογένεια ή θα την έπνιγαν στα δακρυγόνα; Τέλος, οι δύο αυτοί, είναι ύποπτοι έτσι, και όχι ο Μπίν Λάντεν που τον έστειλαν στον άλλο κόσμο οι αμερικανοί κομμάντος. Είναι προφανές ότι τέτοιες καταδρομικές έχουν ως στόχο την τρομοκράτηση. Αυτό που υποχρεούνται να κατανοήσουν οι πολιτικές ηγεσίες όμως, είναι ότι όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες. Αργά ή γρήγορα.

  2. αναρωτιέμαι αν θα τολμήσουν να κάνουν την ίδια ενέργεια οι μπάτσοι και για τους υπόλοιπους 18 ύποπτους κατά την αστυνομία της eldorado????
    εγώ αν ήμουν στην θέση τους θα αντιδρούσα. δεν ξέρω πως αλλά ναι θα το έκανα μετά απ αυτήν την αντιμετώπιση της χουντικής αστυνομίας!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.