Ιερισσός: Έσπασαν πόρτες κι απήγαγαν κατοίκους (φωτογραφίες)


kaith 004

Στις 4:00 το πρωί, οι μπάτσοι έσπασαν τις πόρτες σπιτιών στην Ιερισσό, απήγαγαν 2  ανθρώπους κι εξαφανίστηκαν.

Στην Ιερισσό χτυπάνε οι καμπάνες. Όλο το χωριό έχει μαζευτεί στην πλατεία κι έρχεται συνεχώς κόσμος απ’τα γύρω χωριά.

Στην είσοδο του χωριού έχουν έρθει κλούβες ΜΑΤ.

kaith 007

kaith 008 kaith 010 Αντίγραφο από kaith 003 6


0 απαντήσεις στο “Ιερισσός: Έσπασαν πόρτες κι απήγαγαν κατοίκους (φωτογραφίες)”

  1. O εισαγγελεας-το πιθανοτερο-δεν εχει ιδεα για αυτο,η εστω για τον τροπο με τον οποιο ΠΑΡΑΝΟΜΑ εισεβαλλαν σε σπιτια κατοικων,,,,
    Απλα εντολη μεγαλοβαθμου κωλομπατσου ειναι που αυτος-οπως και αυτοι που εκτελεσαν την απαραδεκτη αυτη εντολη-εχουν προδωσει εθνος,καθηκον,εθνοσημο με ελαφρα καρδια,αρκει να πεφτει το παραδακι για παρτη τους!!!ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜ….ΝΕ!
    ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!!

  2. παιδιά ας τους πυροβολούσε.Σε άμυνα βρισκόταν.Πλεόν στον Ιερισσό ΟΛΟΙ πρέπει να έχουν τ όπλα δίπλα τους.Νομοι και Συνταγμα δεν ισχύουν.
    Και ας αποδείξει μετά ο υπεύθυνος αστυνομικός/εισαγγελέας γιατί έγινε αυτό που έγινε.
    Γιατί ο ιδιοκτήτης θα βρίσκεται σε νόμιμη άμυνα απέναντι σε διαρρήκτες (και πιθανως δολοφονους,κλεφτες οτιδήποτε) τυο σπιτιού του.

    Και μετά να δούμε τι θα ξέπλενε την ακροδεξια τρικυβερνηση απο το φιάσκο.

    υ.γ μεγαλόβαθμο μπάτσος ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έδωσε μονος του τέτοια εντολή.Η εντολή ήρθε απο ψηλά.Γι αυτό και αντίδραση 0 απο την ακροδεξια τρικυβερνηση Κουβέλη.
    Ποιος θα τολμούσε να δράσει σαν ΧΟΥΝΤΑ χωρίς στήριξη.Θα τον διώχνανε την άλλη μερα.

    Αλλά είπαμε. Παραβίαση οικείας=δικαίωμα του ιδιοκτήτη να δράσει.

  3. ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ. …. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΚΑΝΑΔΟ-ΤΡΟΙΚΑΝΟ-ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΟ -ΦΑΣΙΣΤΟ – ΜΠΟΜΠΟΛΙΚΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ …
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ????

    https://www.facebook.com/events/114340552095907/

    στην πιο κρίσιμη, ίσως, στιγμή του αγώνα τους
    ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ

    η Επιτροπή Αλληλεγγύης στη Χαλκιδική καλεί στη

    Συγκέντρωση και πορεία

    το Σάββατο 13/04, στις 12:00, στο Μοναστηράκι

  4. Οι αστυνομικοί παρουσία εισαγγελέα πηγαν να εκτελέσουν ένταλμα σύλληψης που κατηγορούνταν για κακουργήματα και όταν χτύπησαν και δεν τους άνοιξαν έσπασαν την πόρτα και τους πιάσαν και σήμερα απολογήθηκαν και προφυλακίστηκαν.
    Να καταλάβουν ένα στην Ιερισσό ότι έτσι που κάνουν διώχνουν τους τουρίστες γιατί κανείς δεν είναι χαζός να παραθερίσει σε ένα μέρος που γίνονται φασαρίες και να καθίσουν να τα βρούν μεταξύ τους γιατί θα πεινάσουν και η τουριστική περίοδος όπου νάναι έρχεται και λυπάμαι γιατί αγαπώ πολύ την Ιερισσό και έχω και συγγενείς εκεί.

  5. Ενοιωσα την αναγκη να γραψω δυο λεξεις απ΄οσα ακουω και απ,οσα βλεπω απο τον[ελευθερο τυπο]Ζουμε περιεργες ημερες.Ελληνες μηπως ζουμε σε αλλη χωρα?.Που ειναι η αγαπη μας για την οικογενεια για την πατριδα?Τι μας εκανε να βλεπουμε τον αδελφο μας σαν εχθρο?ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΙΡΩΝΤΑΙ.Ας τους απαγοητευσουμε.ΗΡΕΜΙΑ και ΟΡΓΑΝΟΣΗ.

  6. Η ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ,ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ , ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ,,,ΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑ ΟΤΑΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΠΟΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΠΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΟΥ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΤΗΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ …

    • κωλομπατσε και ζωο σε καταλαβαμε… οποτε ασε γρηγορα τα πληκτρολογια και τα ντονατς και πηγαινε να βαρεσεις κανενα παππου στο συνταγμα και να μολυνεις με χημικα μικρα παιδια στη χαλκιδικη!!! το καθηκον σε χρειαζεται!
      εισαι τοσο χαζος που δερνεις τους διπλανους σου χωρις να ξερεις το γιατι κοιτα εδω http://www.youtube.com/watch?v=yFwWY24QFlQ ΖΩΟ!! και επειδη σιγουρα δεν θα καταλαβεις καλυτερα πηγαινε ψοφα παραπερα γιατι κανεις κακο στην κοινωνια και στον κοσμο.

  7. Σαν γέννημα θρέμμα της Βορείου Χαλκιδικής, εύχομαι δύναμη και κουράγιο στουςσυμπατριώτες μου που αντιστέκοντε στην καταστροφή του περιβάλλοντος.

  8. ΚΟΥΡΑΓΙΟ! Πράγματι ΔΕΝ είστε μόνοι…ΟΛΟΙ είμαστε μαζί σας, και μακάρι να τα καταφέρετε. Πρόκειται για την ίδια μας την ΖΩΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.