Ξυλοδαρμός κατοίκου Ιερισσού στη Μ.Παναγία


Σήμερα το πρωί, ένας ψαράς, κάτοικος Ιερισσού, πήγε όπως κάθε μέρα με τη σύζυγό του στα χωριά της περιοχής να πουλήσει ψάρια. Στη Μ. Παναγία δέχθηκε επίθεση από ιδιοκτήτη φορτηγού,  ο οποίος άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητό του. Όταν ο Ιερισσιώτης βγήκε έξω να ζητήσει το λόγο ξυλοφορτώθηκε άγρια με παλούκι. Ο άνθρωπος πήγε στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έκανε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας.

Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι ο δράστης, ο οποίος έχει μέλος της οικογένειας του σε εργασιακή σχέση με την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, συνελήφθη. Έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας έχουν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ . Σύμφωνα με το alterthess.gr oι εργαζόμενοι στάλθηκαν εκεί από τον Δήμαρχο κ. Πάχτα προκειμένου να το προστατέψουν το αστυνομικό τμήμα.


0 απαντήσεις στο “Ξυλοδαρμός κατοίκου Ιερισσού στη Μ.Παναγία”

  1. Οι ξεπουλητές των πάντων αντί πινακίου φακής, υπό τον αρχιξεπουλητή Πάκτα και από την άλλοι οι αγωνιστές κάτοικοι να περισσώσουν τον εθνικό πλούτο. Συντάσσομαι με τους δεύτερους. Προστατεύουν την περηφάνια, την αξιοπρέπεια και το μέλλον των παιδιών τους. Αποθρασύνθηκαν οι εθνικοί μειοδότες.

  2. Βαστάτε γερά αδέρφια, έλαχε σε εσάς να αντιμετωπίσετε τους πρώτους εισβολείς. Γερά στις Θερμοπύλες, δεν υπερασπίζεστε μόνο τον τόπο σας και τις ζωές των παιδιών σας, υπερασπίζεστε και την Δημοκρατία που κακοποιείται τόσα χρόνια. Βέβαια και εσείς αυτούς ψηφίζατε παλαιότερα, αλλά τώρα προφανώς τους καταλάβατε και κάνατε την αυτοκριτική σας. Όταν ξέρεις τι ζητάς και ζητάς δημοκρατία και ελευθερία, δεν χρειάζεσαι ούτε καν ηγέτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.