Περιφερειακό Συμβούλιο με θέμα τα μεταλλεία Χαλκιδικής, Παρασκευή 5/4 12:00: ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ


47790_612741158741807_330874849_nΕίναι πολύ σημαντική και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η παρουσία μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας που θα συζητήσει το καυτό θέμα του τόπου μας!

Η συνεδρίαση ξεκινά στις 12:00 αλλά προβλέπεται ότι θα κρατήσει αρκετές ώρες. Αν δεν προλάβετε να είστε από την αρχή, μπορείτε να έρθετε και τις επόμενες μεσημεριανές ώρες.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ
ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ
!

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 Ύστερα από γραπτή αίτηση που κατατέθηκε στις 29-03-2013 την οποία συνυπογράφουν 25 Περιφερειακοί Σύμβουλοι και σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 167 του Ν. 3852/2010…, καλείστε σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Απριλίου 2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη) με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Ενημέρωση Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με τη Μεταλλευτική δραστηριότητα στη Β.­ Χαλκιδική «Εξόρυξη χρυσού στο Δήμο Αριστοτέλη: Προκλήσεις και διακινδύνευση»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΑΜΙΑΤΖΗΣ


0 απαντήσεις στο “Περιφερειακό Συμβούλιο με θέμα τα μεταλλεία Χαλκιδικής, Παρασκευή 5/4 12:00: ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ”

  1. αν ησουν δήμαρχος του Δήμου Αριστοτέλης περηφεριαρχης κλπ θα κατέστρεφες την περιοχή ανεκτίμητης αξιας σε αντάλλαγμα αμφίβολης αξίας χρυσού …τι λενε οι ξενοι τουρίστες και τουρ για την Χαλκιδικη πρόκειται ποτε να μας επισκεφτούν έστω με τέτοιες παλαβες αποφασησεις

    • Eψαξα στο Google, δεν βρήκα τίποτα σχετικό με ανάκληση της άδειας της Eldorado στην Τουρκία. Υποθέτω ότι ο κ. Δριβελέγκας τα έχει μπερδέψει με τη Ρουμανία όπου χθες ανακοινώθηκε ότι ο Πρόεδρος της χώρας θα επιδιώξη ανάκληση της άδειας τους για το Certej.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.