ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ επί θεμάτων νομικών, περιβαλλοντικών και δημόσιας υγείας που αφορούν στα σχεδιαζόμενα μεταλλεία στο νομό Κιλκίς


ΥΠΟΜΝΗΜΑΤο Υπόμνημα υπογράφεται από τον  κ. Σαράντη Δημητριάδη, ομότιμο καθηγητή του Τμήματος Γεωλογίας Α.Π.Θ. και έχει κατατεθεί στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών. Για να το κατεβάσετε, κάντε κλικ στην εικόνα.

Για τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού για την εκμίσθωση του Δημόσιου Μεταλλευτικού Χώρου (ΔΜΧ) Μεταξοχωρίου- Βάθης- Γερακαριού- Μυλοχωρίου-Αντιγόνειας έχουν προσφύγει κατά του ΥΠΕΚΑ στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών ο  Δήμος Κιλκίς και φορείς του Νομού.

Ενημερώνουμε ότι αναβάλλεται η εκδίκαση της προσφυγής που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 5 Απριλίου. Νέα ημερομηνία δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί.

Σχετικά με αυτήν την υπόθεση θα μιλήσει αύριο σε τοπικό ραδιόφωνο του Κιλκίς ο ένας από τους δικηγόρους του Δήμου, ο κ. Παπαπετρόπουλος. Την εκπομπή μπορείτε να ακούσετε  μέσω του διαδικτύου από το maxitis.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.