ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΕΒΡΟΥ


ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΕΒΡΟΥ,

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΠΕΥΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ.

Υπό κατοχή φαίνεται πως βρίσκεται ο λόφος του Περάματος Έβρου αλλά και το ίδιο το χωριό .

Σε επίσκεψη που πραγματοποιήσαμε πολίτες και μέλη της διανομαρχιακής επιτροπής ενάντια στα χρυσωρυχεία και της Οικολογικής Εταιρίας Έβρου την Κυριακή 17/3/2013, διαπιστώσαμε πως η επίσκεψη στην περιοχή ,η οποία υποτίθεται πως είναι ελεύθερη , γίνεται πάντα με την στενή παρακολούθηση και την συνοδεία της Ελληνικής Αστυνομίας .

Σε 24ωρη βάση υπάρχουν περιπολικά όχι μόνο στις σχεδιαζόμενες εγκαταστάσεις των χρυσωρυχείων αλλά και στην είσοδο του χωριού, πράγμα που κάνει τους κατοίκους του χωριού να φοβούνται και να αγανακτούν μια που συνεχώς τους σταματούν για έλεγχο μέσα στο σκοτάδι άνδρες με φακούς και κουκούλες.

Οι δε αστυνομικοί προέρχονται από τη δύναμη των συνοριοφυλάκων που υποτίθεται ότι έχουν έρθει στον Έβρο από όλες τις περιοχές της Ελλάδας προκειμένου να φυλάνε τα σύνορα .Αντί αυτού φυλάνε τις λαμαρίνες μιας ιδιωτικής εταιρείας , της Χρυσωρυχεία Θράκης Α.Ε. ,η οποία δεν έχει καν αδειοδοτηθεί και παρακολουθούνε τους πολίτες ελέγχοντας την πρόσβασή τους σε ένα χώρο ο οποίος είναι ΔΗΜΟΣΙΟΣ και ανήκει σε όλους μας. Τι έχει να πει η αστυνομική διεύθυνση Αλεξανδρούπολης ;

Εν τω μεταξύ ,πάντα με την εγκληματική αμέλεια(;) του Δασαρχείου , η εταιρεία συνεχίζει να καταστρέφει συστηματικά τα δέντρα της Μαύρης Πεύκης σε μια προσπάθεια προφανώς να τα εξαφανίσει . Μάρτυρας οι φωτογραφίες που ακολουθούν. Τι έχει να πει το Δασαρχείο Αλεξανδρούπολης ;

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να επισκεπτόμαστε το λόφο του Περάματος όποτε εμείς το θέλουμε ,θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα στους τρομοκρατημένους κατοίκους του χωριού και ζητάμε την άμεση απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων .

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 18/3/2013


0 απαντήσεις στο “ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΕΒΡΟΥ”

  1. Η κυβέρνηση του φόβου και της ψευτιάς που νομίζει οτι στον Έβρο κατοικούν “μεμέτηδες” , “γκατζόλια” κτλ, καλά θα κάνει να αλλάξει τακτική.Οι αστυνομικοί που έχουν 3 εβδομάδες να δουν τις οικογένειες τους για να φυλάνε ιδιωτικά συμφέροντα άρχισαν να χάνουν την υπομονή τους.Ας έχουν λοιπόν στο μυαλό τους οι πολιτικοί δοσίλογοι πως οι ασπίδες των ματ μπορεί να στραφούν προς τα εκεί που πρέπει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.