Oι φίλοι μας από την Κερατέα ανηφορίζουν Ιερισσό


keratea-skouries
«… λέμε στους φίλους μας στην Χαλκιδική πως στενοχωριόμαστε που δεν είμαστε κοντά τους με τη φυσική μας παρουσία (ή μήπως σύντομα θα είμαστε;) και τους ζηλεύουμε για αυτά τα «όμορφα» που ζούνε αυτές τις ημέρες. Θα καταλάβουν τι εννοούμε όσο περνάει ο καιρός…»
Αυτά γράφαμε μεταξύ άλλων πριν ένα χρόνο σχεδόν. Κι ενώ συμπολίτες μας είχαν ανέβει τους προηγούμενους μήνες, ήρθε η ώρα να ανηφορίσουμε πιο οργανωμένα και να επισκεφθούμε τους φίλους μας στην Χαλκιδική. 
Με πρωτοβουλία μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα το τριήμερο 23, 24 και 25 Μαρτίου θα είμαστε κοντά τους. Στα πλαίσια της συνάντησής μας θα προβληθεί και το ντοκιμαντέρ «128 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ», που αναφέρεται στον αγώνα της Κερατέας. 
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6945295333 – 6932531510 
Ανηφορίζουμε…

0 απαντήσεις στο “Oι φίλοι μας από την Κερατέα ανηφορίζουν Ιερισσό”

  1. Έτσι, μπράβο! Όλοι οι οπαδοί της μιζέριας και της καθυστέρησης ενωμένοι. Στην Κερατέα ζήταγαν ΧΥΤΑ και όχι χωματερή. Όταν τους είπαν πως θα φτιάξουν ΧΥΤΑ, άρχισαν να ζητάνε κάτι άλλο! Όλα αυτά είναι προσχήματα για τους αφελείς. Το βασικό είναι να μη γίνει κανένας εκσυγχρονισμός, κανένα έργο, καμιά ανάπτυξη, ποτέ και πουθενά, Όσο πιο μεγάλη η εξαθλίωση, τόσο ευκολότερα θα γίνει το μπάχαλο, που επιδιώκουν κάποιες ερπύστριες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.