Σκουριές Χαλκιδικής, πρόβα τζενεράλε για το ξεπούλημα της Ελλάδας;


afisa_webΗ Κίνηση Πολιτών Άρδην διοργανώνει εκδήλωση συμπαράστασης – ενημέρωσης για τον αγώνα των κατοίκων των Σκουριών ενάντια στην θανατηφόρα επένδυση της El Dorado Gold και της Ελληνικός Χρυσός. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Γιώργος Ζουμπάς (μέλος του συντονιστικού φορέων Ακάνθου-Σταγείρων), η Κατερίνα Ιγγλέζη (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Χαλκιδική) και ο Κώστας Κατσιφαράκης (συντονιστής του Συμβουλίου Περιβάλλοντος ΑΠΘ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013, στις 7μ.μ., στο στέκι του Άρδην (Βαλαωρίτου 1 & Δωδεκανήσου).

Επικοινωνία: 2310543751 – [email protected]

Η εκδήλωση στο φέισμπουκ: http://www.facebook.com/events/302943099832076/

 

 


0 απαντήσεις στο “Σκουριές Χαλκιδικής, πρόβα τζενεράλε για το ξεπούλημα της Ελλάδας;”

  1. Ζω στην περιοχή σχεδόν 5 μήνες το χρόνο. Αυτό που ειπε η κυρία το αναπαράγω: Αν είστε μάγκες και δεν φοβάστε,εσεις οι υποστηρικτές αυτού του τερατουργήματος που παει να γίνει, πάρτε μια μέρα τα παιδιά σας το καλοκαίρι και ελάτε να κάνουν μπάνιο στο Στρατώνι,Κλεισούρι,Κακούδια. Αν έρθετε,εγώ θα είμαι μαζί σας. Τολμάτε ρε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.