Εισήγηση περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη για την επένδυση χρυσού στο Περιφ. Συμβούλιο της 26/2/2013 (και μια ευχαριστία για τον Τόλη Παπαγεωργίου)


Aπό ΜΑΖΙ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

20130226.Perif_.Symv_.Aris_.GiannakidisΑκούστε την εισήγηση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Άρη Γιαννακίδη, στο περιφερειακό συμβούλιο της 26/2/2013 σε συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως για το θέμα της επικείμενης αδειοδότησης των χρυσωρυχείων στο Πέραμα Έβρου.

Σε αυτό, επαναδιατυπώνει την ασυμβατότητα της επένδυσης χρυσωρυχείων με την περιφέρειά μας, την αντίθεσή του στην αδειοδότηση του και απευθύνει θερμές ευχαριστίες στον αγωνιστή και ιδρυτή του Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων, Τόλη Παπαγεωργίου.

Ευχαριστεί ακόμα το ΤΕΕ Θράκης και Μακεδονίας για την επιστημονική στήριξη που παρείχε στον αγώνα, τη Διανομαρχιακή Επιτροπή και τον κ. Στρατιάδη.

20130226.Perif_.Symv_.Aithousa-1024x452

Ακούστε την εισήγηση κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε την εμφάνιση του Τόλη Παπαγεωργίου και της Σούλας Δραγουμάνη στο Ροδόπη Channel την ίδια ημέρα.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Vdd9i45R8Wc&feature=player_embedded]


0 απαντήσεις στο “Εισήγηση περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη για την επένδυση χρυσού στο Περιφ. Συμβούλιο της 26/2/2013 (και μια ευχαριστία για τον Τόλη Παπαγεωργίου)”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.