Διαμαρτυρία γυναικών στο Α.Τ. Ιερισσού


Για άλλη μια φορά γυναίκες της περιοχής έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της Ιερισσού. Παρέδωσαν το παρακάτω ψήφισμα:

Προς
Αστυνομικό Τμήμα Ιερισσού

Ιερισσός 04.03.2013

getfile27Συγκεντρωθήκαμε σήμερα για άλλη μια φορά, ώστε να διαμαρτυρηθούμε για την καταπάτηση των συνταγματικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας. Εδώ και πάνω από δυο εβδομάδες επικρατεί ένα, άνευ προηγουμένου, καθεστώς κρατικής τρομοκρατίας και καταστρατήγησης νόμων και συντάγματος. Συνεχής και έντονη παρουσία αστυνομικών – τόσο ένστολων όσο και κουκουλοφόρων – αθρόες προσαγωγές φιλήσυχων πολιτών, πολύωρες κρατήσεις και ανακρίσεις απουσία δικηγόρων, εξαναγκασμός με χρήση σωματικής και ψυχικής βίας σε παράνομη κατάθεση γενετικού υλικού. Οι προσαγωγές μέχρι αυτή τη στιγμή αγγίζουν τις εκατό. Πότε θα σταματήσουν; Μόνο όταν περάσουμε όλοι από ανάκριση;

Εμείς αγωνιζόμαστε εδώ και χρόνια, ειρηνικά και με όποιους νόμιμους τρόπους διαθέτουμε, ενάντια στην καταστροφή του τόπου μας. Αγωνιζόμαστε για το μέλλον και την υγεία των παιδιών μας. Αγωνιζόμαστε για ένα καθαρό και υγειές περιβάλλον. Αγωνιζόμαστε για τα δάση, τη γη και το νερό, που στηρίζουν τη ζωή.

Ως πολίτες αυτής της χώρας, έχουμε αυτό το δικαίωμα και ταυτόχρονα υποχρέωση.

Ζητούμε την υπεράσπιση και διασφάλιση των νόμιμων δικαιωμάτων μας από την Ελληνική Αστυνομία.

Από soshalkidiki


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.