Μόνο ο Μπιρσίμ έλειπε από τη διαδήλωση υπέρ των μεταλλείων στη Χαλκιδική! (video)


 oloi+ekeiΑπό seleo.gr

Γιγαντοοθόνες, μισθωμένα από την εταιρεία λεωφορεία και “εντολές” να φαίνεται μαζική η συγκέντρωση υπέρ των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική που έγινε σήμερα στη Μ.Παναγιά.

Το κλίμα σε καμία περίπτωση δεν έμοιαζε με αυτό του υπήρχε το προηγούμενοι Σάββατο όπου στο ίδιο σημείο είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες άτομα που εναντιώνονται στη λειτουργία των μεταλλείων. 

Οι συγκεντρωμένοι έπαιρναν εντολές για το που θα σταθούν και η εκδήλωση είχε “στρατιωτικά” χαρακτηριστικά καθώς ο καθένας ήξερε το ρόλο του και έπρεπε να ανταποκριθεί όσο καλύτερα μπορούσε. Εφτά λεωφορεία μετέφεραν κόσμο στο σημείο και οι ¨εργαζόμενοι” της εταιρείας είχαν αναλάβει την οργάνωση της “διαμαρτυρίας”. “Ελάτε κυρίες μου. Απλωθείτε εμείς είμαστε η δύναμη της Χαλκιδικής. Ελάτε, ελάτε κυρίες μου” φώναζε από το μικρόφωνο ο συντονιστής της διάταξης του κόσμου από την εξέδρα. «Δύο συνθήματα θα φωνάζουμε, αυτά που ξέρουμε» έλεγε ο συντονιστής των συνθημάτων!

Δείτε εδώ τη συγκέντρωση
και συγκρίνετε με τη συγκέντρωση που έγινε το προηγούμενο Σάββατο

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ryxQl5Hiqow&feature=player_embedded]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ANrJ70yrq-Q&feature=player_embedded]

Aπο ΙΕΡΙΣΣΙΩΤΕΣ


0 απαντήσεις στο “Μόνο ο Μπιρσίμ έλειπε από τη διαδήλωση υπέρ των μεταλλείων στη Χαλκιδική! (video)”

  1. σαν τις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ έτσι δεν πληρωσαν και αυτοι κατι κακομοιρηδες πακιστανους να κουνανε τις σημαιες στις προεκλογικές εκδηλώσεις; αμαν βρε παιδια κι εσεις της eldorado δωστε κατι παραπάνω να μαζευτει λίγος λαουτζίκος ακομα… μην κανετε τσιγγουνιές… την αλλη φορά φερτε περισσότερες κυριες να απλωθούν… ξέρετε ιδιαιτερές προσφορές και εκπτώσεις στην προσφορά υπηρεσιων θα βρείτε στη γειτονική βουλγαρια. οι βουλγάρες κυροες θα είναι πιο πρόθυμες να απλωθούν από τις ντοπιες τις δικιές μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.