Η φωνή των ελεύθερων πολιτών! – Το πλήρες βίντεο της διαδήλωσης


[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yHy0Ux0-A98]

Δείτε κι ακούστε:

  • Στο 1:15 την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αυτοκινητοπομπή από την Ιερισσό στη Μ. Παναγία
  • Στο 12:10 τον κεντρικό ομιλητή, π.Χριστόδουλο Αγγελόγλου. Η ομιλία του σε κείμενο εδώ
  • Στο 22:03 τον Λάζαρο Τόσκα: “Είμαστε όλοι φυσικοί αυτουργοί μιας μεγαλειώδους συγκέντρωσης”
  • Στο 27:27 το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη “Πως γίνεται να αντέχουν κάποιοι αυτοδιοικητικοί να κάθονται ενώ δεν είναι αποδεκτοί, ενώ δεν υπηρετούν τα συμφέροντα του λαού τους;”
  • Στο 34:00 τον Τόλη Παπαγεωργίου: “Οι Σκουριές σήμερα είναι το Μεσολόγγι, είναι η ελπίδα του τόπου μας”.
  • Στο 40:43 το Σαράντη Δημητριάδη: “Ο κόσμος εδώ δεν παλεύει για ιδέες. Παλεύει για πολύ βασικά πράγματα, το δικαίωμα στο νερό, στον καθαρό αέρα, το καθαρό έδαφος”

Στη συνέχεια μίλησαν βουλευτές, εκπρόσωποι κομμάτων και άλλων φορέων, καθώς και κάτοικοι της Χαλκιδικής που τις τελευταίες μέρες έζησαν την κρατική τρομοκρατία. Το βίντεο και το κείμενο που ακολουθεί είναι από το ιστολόγιο ΧΡΥΣΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

Μαζευτήκαμε την Κυριακή 24/2/2013 στην Μεγάλη Παναγία, πολίτες από κάθε γωνιά της Χαλκιδικής, χωρίς κομματικές και άλλες ταμπέλες, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, με συμπαραστάτες πολίτες από άλλα μέρη, να δηλώσουμε για μια ακόμη φορά πάλι προς πάσα κατεύθυνση ότι:

Το περιβαλλοντολογικό και οικονομικό έγκλημα που ξεκίνησαν στην Χαλκιδική πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες χωρίς να λογαριάσουν τις τοπικές κοινωνίες πρέπει κάποτε να σταματήσει.
Πρέπει να γίνουν γνωστές και στον τελευταίο πολίτη , ώστε να πάρει θέση, οι  ανεπανόρθωτες βλάβες  από τις γιγαντιαίας έκτασης εξορύξεις  που σκόπιμα προσπαθεί να κρύψει η εταιρεία, ενώ υπάρχουν ντοκουμέντα που τα επιβεβαιώνουν ανεξάρτητοι πανεπιστημιακοί φορείς
Οι θέσεις εργασίας που θα χαθούν είναι μακροπρόθεσμα πάρα πολύ περισσότερες απο αυτές που τάζει η εταιρεία ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ την συναίνεση κάποιων συμπολιτών μας.
Αυτά και πολλά άλλα θέματα που προσπαθούν να κρύψουν τα παπαγαλάκια της εταιρείας κρυβόμενοι και ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.
Ο δίκαιος και ειρηνικός αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι να λάμψει η αλήθεια.


Μία απάντηση στο “Η φωνή των ελεύθερων πολιτών! – Το πλήρες βίντεο της διαδήλωσης”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.