Συνέχεια προσαγωγών και διάψευση καταγγελιών από την αστυνομία


65528_509419682430548_408483403_n

Η πρωινή προσαγωγή σήμερα ήταν μια γυναίκα από την Ουρανούπολη που την έπιασε η αστυνομία στις 7:00 π.μ. την ώρα που άνοιγε το κατάστημά της. Στις 8:00 θα συγκεντρωθεί το χωριό στην πλατεία. Χθες το βράδυ προσήχθησαν άλλα δυο άτομα από τη Μ. Παναγία που αφέθηκαν ελεύθεροι γύρω στις 10:30. Τυφλές προσαγωγές με στόχο την τρομοκράτηση όσων αντιδρούν στα σχέδια της Ελληνικός Χρυσός.

Η αστυνομία συνεχίζει την αστεία πρακτική της διάψευσης όσων γνωρίζει όλος ο κόσμος. Δείτε και την επίσης αστεία διάψευση των όσων συνέβησαν στις Σκουριές στις 21 Οκτωβρίου Η ΕΛ.ΑΣ. για τις Σκουριές: 2.500 άνθρωποι πάθαμε ομαδική παράκρουση… (η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σε σύνδεσμο στην πρώτη γραμμή του κειμένου).

Η διάψευση των καταγγελιών μάλλον σημαίνει ότι θα συνεχίσουν τα ίδια, πράγμα άλλωστε που ήδη βλέπουμε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται ότι τα αναφερόμενα σε δημοσιεύματα, εκπομπές και αναρτήσεις σε διάφορες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, τα οποία προέρχονται από «προσωπικές μαρτυρίες» ή συνεντεύξεις, με ισχυρισμούς για «…κατατρομοκράτηση πολιτών, τυφλές προσαγωγές, αναίτιες κρατήσεις, παράνομη λήψη γενετικού υλικού, εξαφανίσεις-απαγωγές προσαχθέντων από τις Αστυνομικές Αρχές…», κλπ, στην περιοχή της βορειοανατολικής Χαλκιδικής, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Οι έρευνες και οι προανακριτικές ενέργειες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή για την εξιχνίαση της εμπρηστικής επίθεσης από άγνωστους δράστες σε εταιρεία εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής, την 17-02-2013, γίνονται στο πλαίσιο της νομιμότητας, με πιστή εφαρμογή των διατάξεων της ποινικής δικονομίας και με απόλυτο σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.
Από το www.astynomia.gr

Μία απάντηση στο “Συνέχεια προσαγωγών και διάψευση καταγγελιών από την αστυνομία”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.