Η αντιδιαδήλωση της Κυριακής που ακυρώθηκε


αντιδιαδηλωσηΧθες το βράδυ ανέβηκε, πρώτα από τους “Εργολήπτες” και μετά από τους “Πολίτες”, σήμερα το πρωί κατέβηκε. Όποιος πρόλαβε την είδε. Για όσους δεν πρόλαβαν, υπάρχει η εικόνα (screenshot) αριστερά.

Τα σωματεία εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας καλούν τα μέλη τους σε ΑΝΤΙΔΙΑΔΗΛΩΣΗ την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στη Μ. Παναγία, μόλις μία ώρα πριν από τη διαδήλωση που έχουν εξαγγείλει από τη Δευτέρα οι Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής ενάντια στα μεταλλεία χρυσού!!!

Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς το στόχο της εξαγγελθείσας αντισυγκέντρωσης, όμως φαίνεται ότι οι διοικήσεις των σωματείων κατάλαβαν το λάθος τους και την ακύρωσαν. Είναι αυτονόητο ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να διαδηλώνει για όποιον λόγο θέλει και οι εργαζόμενοι της εταιρείας να διαδηλώνουν εναντίον μας.

Όμως ακόμα πιο αυτονόητο είναι ότι δυο αντίθετες συγκεντρώσεις στον ίδιο τόπο και χρόνο, ειδικά με το τεταμένο κλίμα που επικρατεί στην περιοχή μας, είναι συνταγή σύγκρουσης. Κι αυτήν δεν την επιθυμεί κανείς, τουλάχιστον όχι εμείς.

Χαιρόμαστε που επικράτησε η σύνεση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.