Επιχειρηματίας λατομείου απειλεί κατοίκους: “Ας χυθεί αίμα αφού το θέλουν”


Αυτά συμβαίνουν στο νομό Φωκίδας για ένα απλό λατομείο σχιστολιθικών πλακών. Από το Polydrosos Parnassou μέσω ΚΑΡΤΕΡΙΑΣ. Φαρ-Ουεστ και εκεί.

04-1122131642_sel1Ρίχνει το γάντι στους κατοίκους της Πολυδρόσου ο ∆ρακόπουλος «Ας χυθεί αίμα αφού το θέλουν»

«Οι κάτοικοι της Πολυδρόσου απειλούν πως «θα χυθεί αίμα» για το λατομείο. Ας χυθεί λοιπόν αφού το θέλουν!», σχολίασε στην εφημερίδα µας ο κ. Νίκος ∆ρακόπουλος ρίχνοντας το γάντι στους κατοίκους που αντιδρούν στη δημιουργία λατομείου στην περιοχή.
Ο κ. ∆ρακόπουλος , ο οποίος πρόσφατα έλαβε την έγκριση Περιβαλλοντικών όρων για να δημιουργήσει λατομείο σχιστολιθικών πλακών στην περιοχή Πατερόλακκα, συνεχίζοντας τόνισε πως ο κόσμος πρέπει να μάθει να υπακούει επιτέλους στους νόμους ενώ επισήμανε πως «δεν απειλείται» και ότι έχει αγωνιστεί πολλάκις για τη δημοκρατία. Τέλος ανέφερε πως αν από το ΣτΕ του δοθεί πράσινο φως, αμέσως θα εγκατασταθεί στην περιοχή και θα ξεκινήσουν οι εργασίες για το λατομείο, ακόμα και αν τον «συνοδεύσουν τα ΜΑΤ», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ»
 
————————————————————————–
 
Ο …. επενδυτής Δρακόπουλος, που ενδιαφέρεται και για το καλό μας εξαπολύει απειλές, μέσα από την “Ωρα της Φωκίδας”: “ρίχνει το γάντι στους κατοίκους της Πολυδρόσου ο Δρακόπουλος”
“Ας χυθεί αίμα αφού το θέλουν”
Οι κάτοικοι δηλώνουν   ότι δεν είναι αιμοσταγείς, ποτέ δεν είπαν ότι θα χυθεί αίμα. Η απάντηση σε όλα αυτά σύντομα !!!!!!!!

Μία απάντηση στο “Επιχειρηματίας λατομείου απειλεί κατοίκους: “Ας χυθεί αίμα αφού το θέλουν””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.