ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ”ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΛΒΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ. ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ


4464506826 92028038fe

Ημερίδα ενημέρωσης του κοινού σχετικά με την επένδυση χρυσού στην γειτονική περιοχή της Χαλκιδικής ετοιμάζει ο Δήμος Βόλβης

– Σύμφωνα με την επίσημη εξαγγελία του Δημάρχου Βόλβης στο δημοτικό συμβούλιο της 28ης Δεκεμβρίου 2012,  Δήμος μας ετοιμάζεται να διοργανώσει στο αμέσως προσεχές μέλλον μέσα στον μήνα Ιανουάριο ειδική ημερίδα ενημέρωσης του κοινού σχετικά με την επένδυση χρυσού στην Χαλικιδική.

Οι εξελίξεις στο μεγάλο θέμα αυτό το οποίο προχωρά καθημερινά, αγγίζουν κάθε δημότη του δήμου Βόλβης στην περιοχή του Στρυμονικού κόλπου αλλά και ευρύτερα και όπως είναι φυσικό ο δήμος μας μόνο αδρανής δεν θα μπορούσε να μείνει.

Πολλές είναι μάλιστα οι φωνές επίσημων φορέων της περιοχής μας που τονίζουν πως ο δήμος Βόλβης άργησε κιόλας να κινηθεί.

Ο Δήμαρχος Βόλβης όρισε ήδη δημοτική επιτροπή οργάνωσης της ημερίδας αυτής, η οποία αποτελείται από τον Αντιδήμαρχο κ. Διαμαντή Λιάμα, την δημοτική σύμβουλο κα Πολυζωίδου Βάσω και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Αλμαλόγλου Γιάννη. Η επιτροπή αυτή θα ορίσει τον τόπο και την ημερομηνία της ημερίδας καθώς και το πρόγραμμα των ομιλητών επιστημόνων και φορέων (επιμελητήρια, Πανεπιστήμια, Χημικούς) που θα καλεστούν να ενημερώσουν τους κατοίκους της περιοχής μας.

Το ζήτημα αυτό είναι τεράστιο και ασφαλώς χρειάζεται την επίσημη ξεκάθαρη θέση όλων των φορέων και των αρχών του τόπου, γεγονός που όπως τόνισε ο Δήμαρχος Βόλβης θα γίνει με ακόμα καλύτερες προυποθέσεις μετά την συνολική ενημέρωση της ημερίδας αυτής για κάθε σύμβουλο, για κάθε φορέα, για κάθε κάτοικο που οφείλει να ενημερωθεί και να εκτιμήσει ανάλογα τις καταστάσεις.

Κατόπιν το θέμα αναμένεται να έρθει στο δημοτικό συμβούλιο Βόλβης και να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση, αφού όπως τόνισε ο κ. Αλμαλόγλου οι παλιές θέσεις των πρώην δήμων Ρεντίνας και Αγίου Γεωργίου δεν καλύπτουν την σημερινή μορφή της επένδυσης αυτής.

Καλό θα ήταν να υπάρξει η μέγιστη δυνατή συμμετοχή του κόσμου στην ημερίδα αυτή και η όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση κάθε κατοίκου. Για την ακριβή ημέρα και ώρα της ημερίδας θα υπάρξει σύντομα δελτίο τύπου της δημοτικής επιτροπής οργάνωσης της και όπως είναι φυσικό θα ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας αμέσως.

Από εκεί και πέρα θα μπορέσουμε να κρίνουμε όλοι μας και να αποφασίσει ο καθένας τον δρόμο που θα διαλέξει να περπατήσει χωρίς να αποτελεί δικαιολογία για κανέναν το: δεν ήξερα – δεν άκουσα….


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.