To Δάσος των Χριστουγέννων στην Ιερισσό


http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/540457_393264684095674_2038073332_n.jpg

“Το Δάσος των Χριστουγέννων” είναι μια σειρά εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους που αναβιώνουν τα παραδοσιακά έθιμα στην Ιερισσό Χαλκιδικής. Τα πάντα είναι φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι αποκλειστικά από τους κατοίκους, χωρίς ενίσχυση από το Δήμο ή “χορηγία” από την εταιρεία-καταστροφέα του τόπου μας.

Ένα πνεύμα εθελοντισμού, αλληλεγγύης, και συνεργασίας υπάρχει στην κοινωνία της Ιερισσού, εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο. Τότε οι κάτοικοι της Ιερισσού αρνήθηκαν τα λεφτά της “Ελληνικός Χρυσός” για τον παιδικό σταθμό που θα στέγαζε τα παιδιά τους και τον έφτιαξαν μόνοι τους (δείτε εδώ). Με δικά τους χρήματα και κοπιαστική προσωπική εργασία επί ένα μήνα, ο Παιδικός Σταθμός Ιερισσού έγινε πραγματικότητα. Οι φετινές Χριστουγεννιάτικές εκδηλώσεις είναι άλλο ένα μικρό θαύμα, μια απόδειξη ότι όταν υπάρχει αγάπη και ομόνοια μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν από τις 24 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, ενώ οι διοργανωτές αφήνουν και μια υπόσχεση για το μέλλον: “…και συνεχίζουμε!”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.