Άγνωστοι έκαψαν γεωτρύπανο της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ στη Φισώκα Χαλκιδικής


Σε σήριαλ εξελίσσονται οι εμπρηστικές επιθέσεις σε εγκαταστάσεις της «Ελληνικός Χρυσός».

Αυτή τη φορά η επίθεση σημειώθηκε στο γεωτρύπανο, που έχει εγκατασταθεί στη Φισώκα (βρίσκεται σε απόσταση 5 χλμ από τις Σκουριές), όπου γίνονται γεωλογικές έρευνες στο κοιτασματολογικό δυναμικό της περιοχής.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες το γεωτρύπανο και το φορτηγό μεταφοράς του κάηκαν ολοσχερώς.

Οι δράστες και αυτής της επίθεσης παραμένουν ασύλληπτοι μέχρι στιγμής.

Είναι η δεύτερη εμπρηστική επίθεση που σημειώνεται μέσα σε 3 μέρες σε εγκαταστάσεις της «Ελληνικός Χρυσός».

Η πρώτη επίθεση έγινε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στη γεννήτρια ηλεκτροδότησης των Σκουριών, στην οποία βρίσκονταν δίπλα 250 λίτρα πετρελαίου και εργαζόμενοι βάρδιας, οι οποίοι στάθηκαν εκτός από τυχεροί και αποτελεσματικοί στην έγκαιρη αντιμετώπιση της φωτιάς, που ξέσπασε από τη ρίψη των βομβών μολότοφ.

Από τις 5 Αυγούστου μέχρι και σήμερα έχουν καταγραφεί συνολικά 6 επιθέσεις σε οχήματα μεταφοράς προσωπικού και εργοταξιακές εγκαταστάσεις της «Ελληνικός Χρυσός».

Πολίτες Αριστοτέλη


2 απαντήσεις στο “Άγνωστοι έκαψαν γεωτρύπανο της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ στη Φισώκα Χαλκιδικής”

  1. ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.