Ημερολόγιο και αφίσες ενημερωτικών εκδηλώσεων για τα μεταλλεία χρυσού την προσεχή εβδομάδα


Γιάννενα, Κέρκυρα, Αγρίνιο, Γιαννιτσά, Αθήνα, Χαλκίδα, Αλεξανδρούπολη…

http://nogoldthess.espivblogs.net/files/2012/11/2012-11-27-gold.jpg

Αφίσα του Ανοιχτού Συντονιστικού Θεσσαλονίκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού

30 Νοεμβρίου 2012: Eκδήλωση/συζήτηση στην Κέρκυρα με συμμετοχή του Ανοιχτού Συντονιστικού Θεσσαλονίκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού (δεν την προλάβαμε αυτήν).

1 Δεκεμβρίου 2012: Ενημερωτική εκδήλωση στα Γιαννιτσά με τίτλο “Εξόρυξη χρυσού: Επιπτώσεις στο περιβάλλον, στον αγροτικό κόσμο, Αντίσταση των τοπικών κοινωνιών” με τους Κυριάκο Παναγιωτόπουλο, Γιώργο Τριανταφυλλίδη, Σαράντη Δημητριάδη και Τόλη Παπαγεωργίου

AfisakiColorA4

1 Δεκεμβρίου 2012: Εκδήλωση- Συζήτηση στο Αυτόνομο Στέκι στα Εξάρχεια για τους αγώνες ενάντια στα μεταλλεία χρυσού Συμμετέχουν: Ανοικτό Συντονιστικό Θεσσαλονίκης Ενάντια στα Μεταλλεία Χρυσού, Πρωτοβουλία Ενάντια στις Βλαπτικότητες.

2 Δεκεμβρίου: Εκδήλωση ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στην κατάληψη Αγρού (πάρκο Τρίτση), με ενημέρωση από το Ανοιχτό Συντονιστικό Θεσσαλονίκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού και από την Πρωτοβουλία ενάντια στις βλαπτικότητες. Στη συνέχεια θα συζητηθούν περαιτέρω δράσεις αλληλεγγύης.

2 Δεκεμβρίου 2012: Ραδιοφράγματα, έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για τα μεταλλεία χρυσού Χαλκιδικής. Στο στούντιο θα παραβρεθουν μέλη των συνελέυσεων του Ανοιχτού Συντονιστικού Θεσσαλονίκης Ενάντια στα Μεταλλεία Χρυσού και της Πρωτοβουλίας Ενάντια στις Βλαπτικότητες.

4 Δεκεμβρίου 2012: Εκδήλωση – συζήτηση στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας με θέμα “Όχι στα μεταλλεία σε Χαλκιδική και Εύβοια” από τον ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΥΛΑΛΟΥΜ, με τη συμμετοχή του περιβαλλοντικού συλλόγου “Ταναΐς” & της Πρωτοβουλίας Ενάντια στις Βλαπτικότητες.

4 Δεκεμβρίου 2012: Συνάντηση στο Πολυτεχνείο για τη διοργάνωση κινητοποίησης αντίστασης και αλληλεγγύης στην Αθήνα, στο πλευρό του μαχητικού αγώνα των κατοίκων της Β.Α. Χαλκιδικής από την Πρωτοβουλία Αγώνα για τη Γη και την Ελευθερία
8 Δεκεμβρίου 2012: Ημερίδα στην Αλεξανδρούπολη με θεμα: “Επιστημονική και Στρατηγική ανάλυση του ορυκτού πλούτου της Β. Ελλάδας”. Διοργάνωση:  Δημος Αλεξανδρουπολης. Ομιλητές: Γ. Τριαναταφυλλίδης, Σ. Δημητριάδης, Θ. Ζάγκας, Κ. Παναγιωτόπουλος
5. Ν. Λυγερός (Στρατηγικός Σύμβουλος). Αφίσα δεν έχουμε ακόμα…

Μία απάντηση στο “Ημερολόγιο και αφίσες ενημερωτικών εκδηλώσεων για τα μεταλλεία χρυσού την προσεχή εβδομάδα”

  1. Την Πέμπτη 6 Δεκέμβρη στις 6.00μμ θα πραγματοποιηθεί στη Φάμπρικα Υφανέτ η επόμενη συνέλευση του Ανοιχτού Συντονιστικού Θεσσαλονίκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσούΣτο παρόν, για λόγους αλληλεγγύης, οι συνελεύσεις του Ανοιχτού Συντονιστικού θα γίνονται κάθε Πέμπτη στις 6.00μμ στην κατάληψη Φάμπρικα Υφανέτ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.