Τα «incognito» παιδιά της Αστυνομίας. Όπως ΚΑΙ …Χαλκιδική…



Από Προβοκάτορας

Φωτογραφίες σαν κι αυτήν (με ασφαλίτες – κουκουλοφόρους να στέκονται πίσω από άντρες των ΜΑΤ στην περιοχή του Χίλτον), παρουσίασε ο βουλευτής Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜΣταύρος Κοντονής, στη συζήτηση της 9ης Νοεμβρίου στη Βουλή και ζήτησε να δοθούν στον Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ Δένδια.  Ο οποίος Δένδιας, εξαπέλυσε “βρώμικη επίθεση” στον ΣΥΡΙΖΑ για την παρέμβαση των βουλευτών του, σε μπλόκα της αστυνομίας (ΕΔΩ) Ο ασφαλίτης “μπαχαλάκιας”, -όπως φαίνεται στη φωτο- φοράει κουκούλα ! και κρατάει αντικείμενο !, στο δεξί του χέρι… 

Η ασφαλίτικη αυτή πρακτική, έχει βέβαια “βγει στη φόρα” και παλιότερα και η συγκεκριμένη δράση (προβοκάτσια και διάλυση διαδηλώσεων) μαζί με το ξύλο και τα δακρυγόνα, είναι γνωστή… Ανάμεσα σ’ αυτούς που κάνουν πως δεν την έχουν καταλάβει, είναι ΕΔΩ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, αυτοί που εργολαβικά, έχουν αναλάβει τη στήριξη και την …επικοινωνία της “θανατηφόρας επένδυσης χρυσού” των ELDORADO – Μπόμπολα.

Οι οποίοι, μετά από κάθε κινητοποίηση των κατοίκων που αντιδρούν και που -συνήθως- αντιμετωπίζεται με βία και καταστολή, βγαίνουν με φωτογραφίες …”ντοκουμέντα” και με τίτλους “να ποιοί κάνουν τα επεισόδια”, “να ποιοί καίνε το βουνό” και άλλα φαιδρά, παρουσιάζοντας τον κάθε κάτοικο και αλληλέγγυο σαν “επικίνδυνο μπαχαλάκια” και τη δική ΤΟΥΣ αστυνομία-προστάτιδα και τα ΜΑΤ, σαν …άκακους κρατικούς υπάλληλους, ευρισκόμενους σε άμυνα…

Τους πραγματικούς “μπαχαλάκηδες – ασφαλίτες” βέβαια, τους γνωρίζει το λαΪκό κίνημα εδώ και χρόνια και τη δράση τους στις κινητοποιήσεις, τη ζούμε τώρα στο πετσί μας και στη Χαλκιδική…
Εκτός κι αν κάποιοι πιστεύουν, ότι -ειδικά- εδώ στη Χαλκιδική, οι κυβερνήσεις των ξεπουλητάδων, χρησιμοποιούν άλλες, πιο …νόμιμες τακτικές…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Οι φωτογραφίες με τα «incognito» παιδιά της Αστυνομίας που παραδόθηκαν στη Βουλή


14 απαντήσεις στο “Τα «incognito» παιδιά της Αστυνομίας. Όπως ΚΑΙ …Χαλκιδική…”

  1. για τα οπλισμενα ατομα της Ιερισσου , οταν μας λεει ο Παπαγεωργιου?
    για το αιμα , για θανατο που λεει? εσυ τι λες? δεν ειναι υποκρισια και παιζετε σαν παιδακια το τι κανει η Ελληνικη αστυνομεια.λες και δεν γνωριζουμε τι κανει ο Συριζα. συνεχιζουμε να κοροιδευομαστε δλδ., να δεινουμε στηριγμα στον Συριζα με ανταλαγματα , δεινουν στιριγμα σε εσας……..
    θυμιζω ακομα κατι. Ζητησατε Στε. και πολυ καλα κανατε. Θετω ερωτηση.
    αντε και βγηκαι το απεχθες για σας. Θα το δεχτητε? Δεινω και απαντηση βαση του “alloy” video. δεν σας νιαζει τιποα , ουτε η αληθεια ,ουτε το αποτελεσμα δεν σας νιαζει τιποτα το τι γινετε στην ελλαδα. το Συριζα κλαιει τους δημοσιους υπαλληλους …αντε να μην το συνεχισω. ευχωμαι σε ολους υγεια και καλα μυαλα.

  2. χαχαχα, ευχαριστω!Ελντοραντο,
    αμα σου πω… εχω εναν βλαμενο υιο, τον κομμουνα ,(οχι συριζα!!) που δεν δεχετε βισμα, πες μου γλυκε, τι να τον κανω και τον ταιζω??? δεν υπαρχει περιπτωσει να κανω προξενιο με την eldorado….παντος οπως βλεπεις, μαλλον διαβαζεις , δεν ειναι ολα ετσι οπως φαινοντε. χαιρετώ, για το ωραιο κατα ταλλα σχολιο σου σε ευχαριστω.

  3. ……”εθνικό πλούτο για να μην έχει στα χέρια της, η κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, που θα αναλάβει πολύ σύντομα, τα εργαλεία για την παραγωγική ανασυγκρότηση»…(.εφημεριδα τα νεα απο την ομιλια του Τσιπρα. ΔΛΔ, ΜΕΤΑ θα ειναι καλη η αστυνομεια? )

    tsιπρας , Λαρκο, σημερα.
    Ακομη πιστευετε εδω στο antigold οτι δεν θα κανει εξορυξη ο Τσιπρας???

    • http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4768035

      ευα
      Για εθνικό πλούτο αναφέρει, ενώ βρίσκετε σε εργοστάσιο. Δεν αναφέρει για ορυκτό πλούτο. Για να καταλάβεις καλύτερα όταν μια επιχείρηση σαν την ΛΑΡΚΟ πωλείται, για πενταροδεκάρες, είναι ξεπούλημα του εθνικού πλούτου.

  4. σιγα το σχολιο σου, μιλα μου με επιχειρηματα και οχι για γυναικολογικα( ξερεις μαια ειμαι , δεν χριαζετε σε μενα να κανεις διαγνωση Κλιμακτηριος δεν σημενει βλακια , με αυτον τον τροπο να μιλησουμε για γεροντικη ανοια.του προεδρου του antigold….γιαννη. …συμφωνεις?

  5. ευα.Η μαμά της φίλης μου παίρνει πονσταντ.
    Νομίζω της κάνουν κάλο….
    Κανουν καλό και σε αυτή ,(αμεσα ) αλλά και και στους δικούς της. (εμεσα).Δοκιμασε. Που ξέρεις,καμιά φορά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.