Ένα νέο ιστολόγιο στον αγώνα…


Καλωσορίζουμε στη διαδικτυακή μας κοινότητα το νέο ιστολόγιο του Συντονιστικού Φορέων της Δημοτικής ενότητας Σταγείρων Ακάνθου soshalkidiki.wordpress.com,
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

“Το Συντονιστικό Φορέων της Δημοτικής ενότητας Σταγείρων Ακάνθου δημιουργήθηκε από συλλόγους και Σωματεία της περιοχής μας, από την ανάγκη να υπάρξει ένας συντονισμός του αγώνα των κατοίκων ενάντια στα σχέδια που θέλουν να καταστρέψουν τον τόπο μας. Δεν εκπροσωπούμε καμία πολιτική παράταξη παρά μόνον τους κατοίκους που αγωνιούν για τις οικονομικές και περιβαλλοντικές βλάβες που θα επιφέρει η εφαρμογή του “επενδυτικού” σχεδίου της Ελληνικός Χρυσός. Είμαστε άνθωποι από όλες τις παρατάξεις που μας ενώνει όλους η βαθειά αγάπη για τον τόπο μας, αλλά και η αγωνία, η ανησυχία για το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας, των εγγονών μας, γιατί η καταστροφή που θα προκύψει εαν πραγματοποιηθεί αυτή η επένδυση θα είναι μη αναστρέψιμη”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.