Δεν δέχονται οι Μεγαλοπαναγιώτες τα “βρώμικα ξύλα” της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ από το δάσος των Σκουριών


Της Νίνας Καρίνα από το Facebook

Στη Μεγ. Παναγία αυτές τις μέρες πληρώνονται οι αιτήσεις για να πάρουμε ξύλα… Ίσως σας φαίνεται φυσιολογικό για τέτοιο καιρό,όμως τα πράγματα δε γίνονται έτσι στον τόπο μας.Τα ξύλα τα παίρναμε τέλος Αυγούστου. Κάποιος βέβαια έβαλε το χεράκι του γι’αυτό και για τους δικούς του λόγους… ξέρετε εσείς! Κι έγινε το εξής απίστευτο!

Τα ξύλα που προορίζονταν για τις ευπαθείς ομάδες (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, ογατζήδες κ.λ.π.) θα τα έδινε η εταιρεία με μισή τιμή, χωρίς όμως το δασαρχείο να το λέει αυτό στους ανθρώπους που πίστευαν ότι έπαιρναν τα ξύλα απ’το δασικό συνεταιρισμό. Για το λόγο αυτό οι Μεγαλοπαναγιώτες διαμαρτυρήθηκαν στο Δασαρχείο και ο δασάρχης επέμενε ότι τα ξύλα έτσι κι αλλιώς ήταν του δασαρχείου!

Κάποιοι όμως δεν ήθελαν με τίποτα τα ξύλα αυτά που περνώντας μέσα από το χέρι της εταιρείας γίνονταν προϊόν βρώμικης συναλλαγής! Ζητήσαμε λοιπόν απ’τον δασάρχη να τους επιστρέψει πίσω τα χρήματα και να πάρουν οι άνθρωποι ξύλα απ’το συνεταιρισμό της Μεγ.Παναγίας. Ό δασάρχης το αποδέχτηκε μιας και τα λεφτά δεν είχαν ακόμα δοθεί στο υπουργείο.

Την άλλη μέρα λοιπόν, αν και βρισκόμαστε σε χαλεπούς καιρούς, πολύ παραπάνω από τους μισούς επέστρεψαν τις αιτήσεις τους και ζήτησαν τα ξύλα τους να είναι απ’τον συνεταιρισμό και να μην έχουν καμμιά σχέση με την εταιρεία, γνωρίζοντας βέβαια ότι θα τα πληρώσουν στη διπλάσια τιμή! Κάποιοι άργησαν να το πάρουν χαμπάρι κι έμειναν με την αίτηση στο χέρι.

Αυτό για κάποιους που νομίζουν ότι το κλίμα στη Μεγ.Παναγία έχει γυρίσει υπερ της εταιρείας!

ΟΧΙ αντιστεκόμαστε με νύχια και με δόντια!

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !!!!!!!!


Μία απάντηση στο “Δεν δέχονται οι Μεγαλοπαναγιώτες τα “βρώμικα ξύλα” της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ από το δάσος των Σκουριών”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.