Η Βουλευτής κ. ΙΓΓΛΕΖΗ στο XTV (βίντεο)


H βουλευτής Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη μιλάει για τις κινητοποιήσεις των κατοίκων ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στο XTV… Αυτό είναι είδηση, δεδομένου ότι το XTV, όπως και το δεύτερο τοπικό κανάλι της Χαλκιδικής TV SUPER, δεν έχουν πει ποτέ μία λέξη για τις κινητοποιήσεις μας, παρά μόνο μέσα από το παραμορφωτικό “φίλτρο” της εταιρείας. Δεν είπαν κουβέντα, ούτε για τη μεγαλειώδη κινητοποίηση στις Σκουριές στις 21/10, ούτε για την άγρια καταστολή που ακολούθησε (δείτε εδώ και εδώ), όπως δεν έχουν πει τίποτα εδώ και πάνω από δυο χρόνια που η Β. Χαλκιδική βράζει από οργή.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης παίζει βίντεο από την διαδήλωση της Κυριακής στις Σκουριές, τραβηγμένο πίσω από τα ΜΑΤ. Δικές του εικόνες δεν έχει, κανένα από τα δυο κανάλια, γιατί δεν τολμούν να εμφανιστούνε ανάμεσά μας για να μην εισπράξουν την οργή του κόσμου… Το ωραίο είναι ότι έχουν εικόνες, γιατί ΗΤΑΝ εκεί, κανάλια αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά… Από τη χθεσινή μεγαλειώδη διαδήλωση στον Πολύγυρο, το XTV πάλι δεν έχει πλάνα γιατί όπως μας είπαν “ήταν στη Θεσσαλονίκη”…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LCtqoq3FV6A]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3vyaweudlu4]

Η εκπομπή αυτή είναι μια ένδειξη ότι τα κανάλια αυτά αντιλαμβάνονται πλέον ότι ο κόσμος τους φτύνει. Ανοιχτά. Υποτιθέμενα “μέσα ενημέρωσης” που έχουν μετατραπεί σε διαύλους εταιρικής προπαγάνδας.

Ας πούμε “κάλλιο αργά παρά ποτέ”… Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να τους δώσουμε πλάνα από τη χθεσινή διαδήλωση στον Πολύγυρο χωρίς να αλλάζουμε, ακόμα, την άποψή μας γι’αυτούς.

Βίντεο από τους ergoliptesxalkidikis.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.