Η επίσημη θέση των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” για τα Μεταλλεία χρυσού και οι …εσωκομματικές διαφωνίες


Η επίσημη θέση των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” για την εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική και ειδικά στις Σκουριές, εκπεφρασμένη από τον Αναπληρωτή Τομεάρχη του τομέα περιβάλλοντος – ενέργειας – κλιματικής αλλαγής.

Την διαφωνία του εκφράζει ο πολιτευτής του Κινήματος κ. Κων/νος Καραγιάννης ο οποίος εργάζεται στα χωματουργικά έργα των Σκουριών. Οι θέσεις του κ. Καραγιάννη είχαν παρουσιαστεί στο παρελθόν σαν θέσεις του κόμματος, γεγονός που είχε δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις. Διαβάστε παρακάτω.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για τα Μεταλλεία χρυσού

Oι Ανεξαρτητοι Ελληνες, χωρις να ειμαστε εναντια στους ανθρωπους που ψαχνουν για ενα μεροκαματο , για να μπορεσουν να επιβιωσουν κατω απο τις μνημονιακες πολιτικες , χωρις να ειμαστε αντιθετοι στους ανθρωπους που ψαχνουν για δουλεια για να κρατησουν ζωντανη την ελπιδα στο αυριο , δηλωνουμε οτι ειμαστε εναντια , αντιθετοι και απεναντι σε ολους αυτους που υπογραψανε και στηριζουνε την ανοιχτη εξωρηξη χρυσου στην Χαλκιδικη, που για μας αποτελει ταφοπλακα στην αειφορο αναπτυξη της περιοχης και του τοπου, ενος τοπου που οι Χαλκιδικιωτες τον κληρονομησανε απο τους πατεραδες τους και τον δανειστηκανε απο τα παιδια τους , στα οποια ωφειλουν και να τον παραδωσουν, αν οχι σε καλυτερη κατασταση, τουλαχιστον στην ιδια.

Ειδικα για το βουνο Κακαβος , που διαθετει ενα πλουσιο υδροφορο οριζοντα , ειμαστε αρνητικοι ακομα και στην δημιουργια υπογειων στοων για την εκμεταλευση χρυσου . Τα πλουσια πευκοδαση και γενικοτερα η πλουσια χλωριδα και πανιδα της περιοχης σε συνδυασμο με το Αγιο Ορος και την θαλασσα του Σιγγιτικου και του Στρυμονικου κολπου , δινουν την δυνατοτητα αειφορων μορφων αναπτυξης οπως του τουρισμου , θαλασσιου και θρησκευτικου , της γεωργιας , της κτηνοτροφιας , της μελισοκομιας , της ρητινοσυλλογης και της υλοτομιας .

Ενωνοντας την φωνη μας , με την φωνη των κατοικων της βορειας Χαλκιδικης , εμεις οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , καλουμε την κυβερνηση της εσωτερικης τροικας , να ανακαλεσει αμεσα τις συμβασεις με την εταιρια ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ , και να προχωρισει στην χαραξη μιας νεας πολιτικης αειφορου αναπτυξης για την περιοχη .

ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Αναπληρωτης Τομεαρχης
του τομεα περιβαλλοντος – ενεργειας – κλιματικης αλλαγης
ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ

Τον Φεβρουάριο του 2012 συμπορεύτηκα στην εκλογική μάχη εναντίον της οικονομικής επίθεσης που δέχεται η Ελλάδα μας στο πλευρό του Πάνου Καμμένου και των Ανεξαρτήτων Έλληνων.

Σαν πολιτευτής και ενεργός Άνθρωπος στην κοινωνία δηλώνω πως:
A) ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Β) ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Γ) ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΙΓΓΛΕΖΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΩΝ ΤΗΣ.
Δ) ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΕΚΡΥΨΑ ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΚΑΒΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΉΣΕΙ ΠΩΣ ΕΠΙΒΙΩΝΩ ΜΕ ΔΌΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

Παραμένω στο πλευρό του Προέδρου μας κ.Πάνου Καμμένου, όσο αυτός με χρειαστεί δίπλα του και δηλώνω πως θα μάχομαι μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος μου, ως στρατιώτης του κινήματος, υπερασπίζοντας με τις πράξεις μου την υδριτική διακύρηξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων για όσο αυτό είναι επιθυμητό από το κίνημα που υπηρετώ.

Ο λόγος που με ανάγκασε να εκφράσω δημόσια τον προβληματισμό μου ήταν η συμπολιτεύτρια μου Άννα Χαλκιά η οποία μου επιτέθηκε σε δυαδικτιακή ομάδα και δυασύρει το όνομα μου και την υπόληψη μου.
Να θυμίσω πως πριν 2 μήνες περίπου η Χαλκιά αμφισβήτησε δημόσια την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής του κινήματος στον Νομό μας η οποία έθιγε το κάψιμο περουσιών και των ξυλοδαμό πολιτών από ξενόφερτους τραμπούκους του ΣΥΡΙΖΑ.
Αμέσως μετά προχώρησε σε μια πράξη που δεν έχει ξαναγίνει στα Παγκόσμια χρονικά, ζήτησε συγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ και ανακοίνωσε πως δεν υφίσταται επιτροπή στον Νομό παύοντας στην ουσία τους ανθρώπους του κινήματος στον Νομό μας που μας έφεραν με τον αγώνα τους ένα πού καλό εκλογικό αποτέλεσμα.

Όλοι τους θα κριθούν για τις πράξεις τους και τα έργα τους.

Κλείνοντας θΑ ήθελα να στείλω το μήνυμα πως εγώ ο Κώστας ο Καραγιάννης θα βρίσκομαι πάντα δίπλα στο πλευρό των φίλων μου,των Χριστιανών αδελφών μου και των κατοίκων της Χαλκιδικής που με τίμησαν με την προτίμηση τους στις Εθνικές εκλογές,αλλά και αυτών που δεν με στήριξαν,έτσι ώστε να μάχομαι για το δικαίωμα τους στην εργασία.
Μάλιστα αύριο θα βρίσκομαι στις 10:30 στο Παλαιοχώρι για να συμπαρασταθώ σε όλυς αυτούς που βλέπουν το μέλλον τους να απειλείται.

Κωνσταντίνος Λ. Καραγιάννης
Πολιτευτής Χαλκιδικής.
Μέλος του τομέα Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Και τα δυο από τη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ


Μία απάντηση στο “Η επίσημη θέση των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” για τα Μεταλλεία χρυσού και οι …εσωκομματικές διαφωνίες”

  1. aftos o kopritis miraze kartelakia kathotane kai etroge kai stirize ton kozmo kai tous ergates stis Skouries den pires arketous psifous re kargioli kai les giati na afiso tin kargiola tin egglezina na mou pari tous psifous apo ton kozmo pou ine kata malakas ime enantia kai ego ………………POUTANEEEEESSSSSSSSSS ligo tropi re poutanes …………pare kai tin alli tin poutana tin eggezina ta exoume di olla den mas pirazi na doume ena deksio me ena aristero xeraki xeraki ….POUTANEEEEEEEESSSSSSS olli mazi gia tin koutalaaaaaaaa ATHANATI KOUTALA XASATE TIN KOUTALAAAAAAA …….MIRISTIKATE FAGOPOTI……………….POUTANESSSSSSSSS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.