Aντισυγκέντρωση στο Παλαιοχώρι οργανώνει η εταιρεία


ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Τα σωματεία των εργαζομένων των μεταλλείων της ΕΧ και οι πρόεδροι των δημοτικών και κοινοτικών κοινοτήτων των Μαδεμοχωρίων εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας προσκαλούν όλους τους κατοίκους της περιοχής σε παλλαϊκό συλλαλητήριο την Κυριακή 10.30 π.μ. στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου.

“Φίλες και φίλοι Μαδεμοχωρίτες ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Δεν γίνεται άλλο να παραμένουμε απαθείς παρατηρητές σε όλα όσα γίνονται στον τόπο μας χωρίς και ενάντια στη θέληση μας.

Ελάτε να ενώσουμε τη φωνή μας. Ελάτε να πούμε «ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ», 

Ελάτε να πούμε «ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ». 

Αλλά να πούμε και ένα μεγάλο «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΒΙΑ».

Η παρουσία όλων μας φίλοι συνδημότες κρίνεται απαραίτητη για τη διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας των οικογενειών και της προστασίας των περιουσιών μας.

Ραντεβού την Κυριακή στις 10.30 το πρωί στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου”


4 απαντήσεις στο “Aντισυγκέντρωση στο Παλαιοχώρι οργανώνει η εταιρεία”

  1. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΒΟΥΖΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΝΙΟ Η ΤΟ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΚΚΑΒΟΥ ΖΩΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

  2. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΒΙΑ» ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΠΙΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ?ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΣΤΟΚΟΙ ,ΑΝΑΠΤΥΞΗ Κ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΠΛΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ,ΕΧΕΤΕ ΓΑΜΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.Κ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Κ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΨΩΦΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩ.

  3. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΒΙΑ ΤΙ ΕΝΟΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ(ΕΛΛΑΣ)ΓΙΑ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΠΑΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ Η ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ? ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ.

  4. (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΠΛΕΣ – ΤΕΡΤΗΛΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΧΟΣ-ΚΑΙ 5ΟΣ -ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΨΑΡΑ Ο ΓΙΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.