Ανακοίνωση για τους φίλους συναγωνιστές που μας ζητάνε πληροφορίες για την Κυριακή


Aπό enpoarneas

Καταρχήν να σας ευχαριστήσουμε ΌΛΟΥΣ για το απίστευτο ενδιαφέρον που δείχνετε σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην Χαλκιδική. Να τονίσουμε πως πλέον η διαδήλωση της Κυριακής είναι η αρχή σε μια νέα σελίδα αγώνα με πολλά, μα πάρα πολλά κεφάλαια.

Για την καλύτερη οργάνωση θα προσπαθήσουμε να δώσουμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά  με τις κινητοποιήσεις που θα ακολουθήσουν τις μέρες που έρχονται  και ιδιαίτερα την Κυριακή.

Για όσους λοιπόν ταξιδεύουν μεμονωμένα τους προτείνουμε να επισκεφτούν το Σάββατο 20 Οκτωβρίου την κατάληψη της ΥΦΑΝΕΤ όπου μπορείτε να λάβετε πληροφορίες σχετικά με την κινητοποίηση της Κυριακής, τον τρόπο μεταφοράς και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Συντονιστές είναι το Ανοιχτό Συντονιστικό Θεσσαλονίκης Ενάντια στα Μεταλλεία Χρυσού.

Επίσης όσοι φθάνουν αεροπορικός στην Θεσσαλονίκη καθώς και όσοι ταξιδεύουν με λεωφορεία και με τρένα, μπορούν να κατευθυνθούν απευθείας στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής και να μεταβούν με δρομολόγια του ΚΤΕΛ στην Ιερισσό της Χαλκιδικής ή και οπουδήποτε αλλού έχουν κανονίσει να φιλοξενηθούν.   Πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ προς το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής  θα βρείτε ΕΔΩ.   Για όσους δεν έχουν τόπο διαμονής και ζητάνε φιλοξενία ας στείλουν τα μηνύματα τους στις σελίδες μας στο facebook που θα βρείτε στο τέλος του κειμένου.

Για τους φίλους που θα κινηθούν μέσω Εγνατίας, μπορούν να κινηθούν προς την περιοχή μας από Σταυρό, Μάδυτο ή Νέα Απολλωνία…

Παρακαλούμε όλους που πρόκειται να ταξιδέψουν ή έχουν ήδη φθάσει στην περιοχή μας, να έχουν πάντα μαζί τους τις ταυτότητες τους γιατί σίγουρα θα τους χρειαστούν ακόμη και …. στην τουαλέτα. Καλό είναι να διαβάσετε και το παρακάτω άρθρο, “Έλεγχος στοιχείων ταυτότητας στο δρόμο, προσαγωγή στο τμήμα – Εξοπλιστείτε νομικά στους… «τυχαίους» ελέγχους”.

Για πληροφορίες σχετικά με τις αστυνομικές δυνάμεις που θα αποκλείσουν την περιοχή, μπορούν να απευθυνθούν σε αύτον που τις έχει ήδη προσκαλέσει, δηλαδή τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Αρ.Πάχτα στο προσωπικό του νούμερο, έξι 94430374 εφτά (Original number λέμε).

Και επειδή “πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις” ο Πωλητής του Αριστοτέλη θα γράψει τις αρλούμπες του, εμείς απλά του λέμε πως “όποιοι παίζουν με τα όνειρα μας, θα γίνουμε οι εφιάλτες τους…”

Κάποιους μας θυμίζει ….

Σελίδες facebook:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.