Ρυθμιστικό Θεσ/νίκης – ταφόπλακα της Β. Χαλκιδικής: ο κ. Πάχτας προσπαθεί να δικαιολογήσει τ’αδικαιολόγητα…


[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=33MLF0h6vQs&feature=g-all-u]

Το θέμα του ρυθμιστικού, όπως αναδείχθηκε σε όλες του τις διαστάσεις από έγκριτους επιστήμονες στην εκδήλωση ενημέρωσης της 14ης Οκτωβρίου, εκθέτει ανεπανόρθωτα τον δήμαρχο και τους αυλικούς του.

Μετά από πρωτοβουλία (ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) αλλά τοπικών φορέων, ο δήμαρχος “σύρθηκε από την μύτη” να εξηγήσει τα ανεξήγητα…

Στην περιοχή οι λίγοι εναπομείναντες υποστηρικτές του έχουν αρχίσει να χάνουν το έδαφος κάτω απο τα πόδια τους, μετά από τις τελευταίες αποκαλύψεις και την καθώς φαίνεται μεθόδευση-αποσιώπηση που επιχειρήθηκε στο θέμα και στις τραγικές προεκτάσεις που(θα) έχει για την ευρύτερη περιοχή.

Ο Δήμαρχος “Αρναίας – El Dorado” κ. Πάχτας ο οποίος μέχρι τώρα “παραμυθιάζει” το κόσμο ότι “κινδυνεύει” στην Ιερισσό και γιαυτό κάνει τα δημοτικά συμβούλια στο “σπίτι” του στην Αρναία

έχοντας απο την αρχή της θητείας του-ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ και ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΟΙΑΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – πλήθος αρμοδιοτήτων απο την ΝΟΜΙΜΗ έδρα του Δήμου Ιερισσό, στην ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΔΥΣΠΡΌΣΙΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ Αρναία)
χωρίς κανένας θεσμικός παράγοντας να τον επαναφέρει στην τάξη-νομιμότητα, γιατί έτσι εξυπηρετούνται και οι μεθοδεύσεις της εταιρείας που θέλει να αποφεύγει όπως ” ο διάολος το λιβάνι” – για ευνόητους λόγους – την Ιερισσό και την γύρω περιοχή…

Το πόσο “κινδύνευσε” και στην συγκεκριμένη εκδήλωση όπου παρευρίσκονταν πλήθος πολιτών από τις γύρω περιοχές, μπορείτε να το διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια.

Για το θέμα του ρυθμιστικού η βασική τοποθέτησή του , μπορεί να συνοψιστεί στην εξής πρόταση:

Μην ανησυχείτε πρόβατα συμπολίτες-
η ευρύτερη τουριστική περιοχή Ιερισσού – Ν.Ρόδων – Ουρανούπολης – Αμμουλιανής πυλώνας της προ του Αθω περιοχής μπορεί να συνεχίζει να αναπτύσσεται ΑΡΜΟΝΙΚΑ και ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με τα σχεδιαζόμενα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ .

Φυσικά πλέον, τον κ. Δήμαρχο “Αρναίας -El Dorado”
δεν τον πιστεύουν ούτε αυτοί που τον ψήφισαν …


Μία απάντηση στο “Ρυθμιστικό Θεσ/νίκης – ταφόπλακα της Β. Χαλκιδικής: ο κ. Πάχτας προσπαθεί να δικαιολογήσει τ’αδικαιολόγητα…”

  1. Είναι απίστευτο πως όλοι αυτοί οι παλαιοκομματικοί χυλοί της εποχής της ρεμούλας, τού πελατειακού κράτους, της μίζας και του βολέματος εξακολουθούν να έχουν λόγο στα σημαντικά της ζωής μας, προσπαθώντας πλεόν να πουλήσουν και τα κόκκαλα του κουφαριού της χώρας.

    Επιτέλους ήρθε η ώρας να καταλάβουν πως πρέπει να σταματήσουν να καταστρέφουν ότι έχει απομείνει. Δεν μπορούμε πλέον να συνεχίσουμε να ξεγελιόμαστε με τα “καθρεφτάκια” που μας τάζει ο κάθε ντόπιος δημαγωγός και να υποθηκεύουμε την υγεία και το μέλλον των παιδιών μας.

    Αυτό που είπε δηλαδή ο νυν δήμαρχος και πρώην οτιδήποτε, είναι ότι το δάσος που θα κοπεί, το χώμα που θα εκσκαφεί, τα νερά και τα ρυαάκια που θα δηλητηριαστούν απ οτα χημικά, η θάλασσα που θα μολυνθεί, τα ζώα που θα πεθάνουν, ΔΕΝ θα επηρεάσει το τουριστικό προϊόν και την ποιότητα ζωής των κατοίκων….. Με πολύ απλά λόγια απορώ με το θράσος του να θεωρεί όλους τους παρευρισκόμενους ηλίθιους, η ομιλία του ήταν χειρότερη ακόμη και απο εκπροσώπου Δημοσίων Σχέσεων της ίδιας της εταιρίας.
    Σε ποιά εποχή νομίζει ότι ζεί ακόμη; Τα χρόνια αυτού του τύπου διαμεσολαβητών έχουν περάσει, ας πάρει την σύνταξη και τα δεδουλευμένα του και ας μείνει κάπου να γεράσει προσπαθώντας έστω και για μια φορά στη ζωή του να κάνει κάτι καλό, με τη συνείδηση του καθαρή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.