Kρίσιμες συνεδριάσεις την ερχόμενη εβδομάδα στη Θράκη για τη ΜΠΕ των “Χρυσωρυχείων Θράκης”


Επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων του έργου «Μεταλλευτικές Εγκαταστάσεις και Εγκαταστάσεις προς παραγωγή χρυσού στο Πέραμα Π.Ε. Έβρου» της εταιρίας «Χρυσωρυχεία Θράκης Α.Ε.»:

  • θα “εκτιμήσει” και θα “διατυπώσει άποψη” το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αλεξανδρούπολης στη συνεδρίαση της ερχόμενης Δευτέρας 1/10/2012 ώρα 19:00,
  • θα “εκτιμήσει” και θα “διατυπώσει άποψη” το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κομοτηνής στη συνεδρίαση της ερχόμενης Τρίτης 2/10/2012 ώρα 19:00 και
  • θα “γνωμοδοτήσει” το περιφερειακό συμβούλιο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στην Κομοτηνή, την Τετάρτη 3/10/2012 ώρα 17:00.

Τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων ανέβασε στο διαδίκτυο όχι η ενδιαφερόμενη εταιρεία (που θα έπρεπε να επιδιώκει την ενημέρωση των πολιτών) ούτε η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας- Θράκης, αλλά η Δημοτική Παράταξη “ΜΑΖΙ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ” του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Μπορείτε να την κατεβάσετε από τον ακόλουθο, δημόσιο, φάκελο κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα (έχει μέγεθος 1,52 Gb συμπιεσμένη):

Σημαντική, για την ενημέρωσή σας, είναι ηΜη Τεχνική Περίληψη” η οποία υπάρχει σε μικρότερου μεγέθους αρχείο (το ΠΕΡΙΛΗΨΗ.RAR).


3 απαντήσεις στο “Kρίσιμες συνεδριάσεις την ερχόμενη εβδομάδα στη Θράκη για τη ΜΠΕ των “Χρυσωρυχείων Θράκης””

  1. Τη μελέτη ΠΕ του Περάματος μας την προμήθευσε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Μιχαηλίδης Κώστας, τον οποίον και ευχαριστούμε θερμά.
    Μπείτε στη σελίδα για να δείτε αναλυτικά τα περιεχόμενα της μελέτης και να κατεβάστε τα αρχεία που σας ενδιαφέρουν.

    http://www.pamemprosta.org/2012/09/28/μελέτη-περιβαλλοντικών-επιπτώσεων-μ/

    Πασχάλης Δρακόπουλος
    για τη δημοτική παράταξη του δήμου Αλεξανδρούπολης “μαζί Πάμε Μπροστά”

      • Ναι, το είδα και σας ευχαριστώ, απλά στο τέλος της ανάρτησης προσέθεσα σήμερα κάποιους νέους πίνακες με τα περιεχόμενα του κάθε συμπιεσμένου αρχείου ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να κατεβάζει όποια έγγραφα θέλει.
        Και πάλι σας ευχαριστώ για τη διάδοση της μελέτης. Πρέπει όλοι να διαβάσουμε κάποια πράγματα ώστε να είμαστε καλύτερα ενημερωμένοι.

        Προσοχή, το δημοτικό συμβούλιο της Κομοτηνής θα “ενημερωθεί” απλά για τη μελέτη, σύμφωνα και με την πρόσκληση που κυκλοφόρησε. Δεν ξέρω αν θα “διατυπώσει άποψη” ή αν θα εκδώσει ψήφισμα. Θα δούμε.

        Τα λέμε στα συμβούλια της Δευτέρας, Τρίτης και Τετάρτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.