Aνοιχτό Συντονιστικό Θεσσαλονίκης: “Ενάντια στα μεταλλεία χρυσού”


Λίγες μέρες πριν από το τριήμερο δράσεων ενάντια στα μεταλλεία χρυσού, μια πολύ ενδιαφέρουσα έκδοση, με τίτλο “Ενάντια στα Μεταλλεία Χρυσού”, επιμελήθηκε το Ανοιχτό συντονιστικό Θεσσαλονίκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού. Το περιεχόμενό του συνιστά, στο μεγαλύτερο τμήμα του, συλλογικό έργο των μελών του Ανοιχτού Συντονιστικού Θεσσαλονίκης ενάντια  στα μεταλλεία χρυσού. Το βιβλίο μπορεί να βρεθεί σε ηλεκτρονική μορφή στο site του συντονιστικού, εδώ, και θα διατίθεται σε έντυπη μορφή καθ’ όλη τη διάρκεια του 3ημέρου του Φεστιβάλ Άμεσης Δημοκρατίας (5-6-7 Σεπτέμβρη, ΑΠΘ).

Το περιεχόμενο του παρόντος εντύπου είναι στο μεγαλύτερο τμήμα του συλλογικό έργο των μελών του ανοιχτού συντονιστικού. Ευχαριστούμε για τη συντροφιά τους A. Jappe και G. Caffentzis… Για να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά των αγώνων ενάντια στα μεταλλεία, κρίναμε απαραίτητο να συμπεριλάβουμε κείμενα διαφορετικών προσεγγίσεων· συγκεκριμένα του Μετώπου ενάντια στα μεταλλεία σε Κρούσια-Πάικο, της Διανομαρχιακής Επιτροπής Θράκης και της Πρωτοβουλίας Ενάντια στις Βλαπτικότητες.

Πηγή: prosynat.blogspot.gr

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.