Eλεύθερος ο συλληφθείς κάτοικος Ιερισσού


Ελεύθερος αφέθηκε πριν από λίγη ώρα ο κάτοικος Ιερισσού Δημήτρης Ιωάννου και θα παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο. Ο κόσμος της Ιερισσού εξακολουθεί να είναι συγκεντρωμένος μπροστά στο Αστυνομικό Τμήμα Ιερισσού, περιμένοντας την επιστροφή του από τον Πολύγυρο.


4 απαντήσεις στο “Eλεύθερος ο συλληφθείς κάτοικος Ιερισσού”

  1. Θα ήταν καλό για την ενημέρωσή μας, ο κύριος Δημήτρης Ιωάννου να δημοσιεύσει το όνομα του κύριου εισαγγελέα που διέταξε την σύλληψή του την 06/08. Η δημοσίευση αυτή δεν αντιβαίνει την νομιμότητα. Καλή συνέχεια στον αγώνα σας.

  2. othane!
    mην βιαζεσε. Τα λογια , τα προωρα δεν ειναι οτι το καλυτερο για κανεναν.
    μου θυμιζεις μια αποφαση , του μικτου ορκοτου δικαστηριου -δημοσιοι υπαλληλες , δασκαλες.Η αποφαση¨τους: ναι εγιναι αποπηρα βιασμου αλλα το μετανιωσε ο κατηγορπουμενος την τελευταια στιγμη. ΑΘΟΟς ο κατηγορουμενος….( σιγα να μη, μετα απο 10χρονια σκληρης μαχης με τα δικαστηρια , τον εβαλα μεσα για 7 χρονια για το αυτονοητο, με 10 μαρτηρες). εμεισ εδω ξερουμε τι λουλουδι ειναι αυτος..οπωτε εισαι γελιος , με τα λογια τα παχια….γιατι δεν ρωτας τι επαθε το παιδι? Χασαμε τα αυγα με τα καλαθια?..Σας βαρεσε η ζεστη?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.