Συναυλία Μανώλη Μητσιά στην Αρναία με σεκιουριτάδες της ΕΛΛHNIKOΣ ΧΡΥΣΟΣ!


Από somporo.blogspot.gr

Έκπληκτοι, όσοι παρευρέθηκαν χθες βράδυ στη συναυλία του Μανώλη Μητσιά, αντίκρισαν δεξιά και αριστερά της σκηνής άτομα ιδιωτικής ασφάλειας που σύμφωνα με πληροφορίες είναι της εταιρείας που έχει προσλάβει η Ελληνικός χρυσός.

Ενοχλημένοι από το προκλητικό αυτό γεγονός αναρωτήθηκαν γιατί αυτά τα μέτρα ασφάλειας και για τα οποία θα πρέπει να λογοδοτήσουν οι διοργανωτές, Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο και Πολιτιστική Εταιρεία Αρναίας.

Είναι μεγάλη προσβολή για το ακροατήριο και για το μεγάλο αυτό τραγουδιστή και συνάμα σχήμα οξύμωρο να ακούγονται τραγούδια Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Σεφέρη, Αναγνωστάκη, Γκάτσιου κλπ. υπό το άγρυπνο βλέμμα σεκιουριτάδων!

Ποιος απ’ τους προστάτες θα μας προστατέψει , ποιος;


9 απαντήσεις στο “Συναυλία Μανώλη Μητσιά στην Αρναία με σεκιουριτάδες της ΕΛΛHNIKOΣ ΧΡΥΣΟΣ!”

  1. και όπως διηγούνται στα καφενεία του Στανου ο “αξιότιμος” Αρ.Πατχας .. ξέσπασε δημόσια και πανευτυχής στο ζεμπέκικο του Μανώλη

  2. και η “χρυσή” εποχή του Ελ Σιντ Καμπεαδόρ επαναλαμβάνετε στο τόπο μας Αμήν!

  3. πόσο copyraith είναι ο μικρόκοσμος μας
    Αφού η δημοσιά κρεατομηχανή που έφαγε προχθές δημόσια τον “όμορφο” και τρανό άλλοτε ακη στα ΜΜΕ από τη στρίγκλα αρετι παρουσιάστηκε ως “ηθική” και άξια αντιγραφής και συνεχίσεις ποιος είναι ο λόγος που η δημόσια “αντιγραφή” του έργου στην αυλή του σχολείου της Αρναιας με δυνατή δόση του Μανώλη παρουσία ιδιωτικής ασφάλειας και πανευτυχείς … τον Αρ.Παχτα δεν ικανοποίησε το μαζεμένο λαό μας ..που ευχόταν το θαύμα του Ελ Σιντ να επαναληφθεί και μην τους χαλάσει το κουμπαρά της Αγ.Παρασκευης..Αμην!!

  4. ..η “Ηθική” του Αριστοτέλη παγκόσμιο έργο γράφτηκε σε τούτων τον τόπο ,, πέρνα χρόνια τώρα … “ξυστά” και κλέφτηκα από την Λιαριγκοβη

  5. Μανώλη Μητσια εκ Δουμπια … Στο Στανο λέμε ένα μασσαλη …Γινόμαστε ό,τι σκεφτόμαστε, ζούμε ό,τι πιστεύουμε…
    – ..από τα βάθη της ψυχής μας.

  6. Προσωπικά και Δυστυχώς παρ ολο που ανηκα στην περιβοητη γενια του Πολυτεχνειου ΤΕΤΟΙΕΣ βαριες αγωνιστικες περγαμηνές όπως ο Μανωλης δεν διαθετω… Ισως γι αυτο το λόγο η ελληνικη δημοκρατια βάλθηκε να με επτωχευση … επισημως πλεον!

  7. Επί οθωμανικής , βυζαντινής αυτοκρατορίας εμείς εδώ στην β/α Χαλκιδική πληρώναμε ΔΕΚΑΤΗ δλδ.10% φόρο και ήμασταν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ …Ελληνες ορθόδοξοι , εβραίοι, σλαβοι ορθόδοξοι κλπ πάντως….. άνθρωποι . Τώρα ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.