Στην Τρόικα ελπίζει η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ?


Πηγή: ΑΜΠΕ. Κλιμάκιο της Τρόικας θα επισκεφθεί αύριο, στις 11,30 π.μ. το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Αναλυτικότερα, μετά την αποχώρηση, λόγω συνταξιοδότησης, του Παναγιώτη Πικραμμένου από τη θέση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, το κλιμάκιο της Τρόικας θα υποδεχθεί ο αρχαιότερος αντιπρόεδρος του δικαστηρίου και πρόεδρος του Ε΄ Τμήματος Κωνσταντίνος Μενουδάκος. Κατά την συνάντηση αυτή θα είναι παρόντες και αντιπρόεδροι του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ενδιαφέρον των μελών του κλιμακίου της Τρόικας θα επικεντρωθεί στις εκκρεμείς υποθέσεις που αφορούν τους διαγωνισμούς των μεγάλων δημοσίων έργων.

Συγκεκριμένα, θα επικεντρωθούν στο χρόνο και τον αριθμό εκδίκασης των ενστάσεων (ασφαλιστικά μέτρα, αιτήσεις αναστολών, προσφυγές, κ.λπ.) που εκκρεμούν στο δικαστήριο και αφορούν τα δημόσια έργα, επενδύσεις, περιβαλλοντικές μελέτες κατασκευής μεγάλων έργων, κ.λπ.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ασκηθούν ασφυκτικές πιέσεις για ανατροπή της πρόσφατης Προσωρινής Διαταγής του ΣτΕ που απαγορεύει την υλοτόμηση στις Σκουριές. Η Τρόικα στην υπηρεσία του Μπόμπολα!


15 απαντήσεις στο “Στην Τρόικα ελπίζει η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ?”

  1. μη ρωτώντας τον αντωνακη τον φωτακη , τον μπενακο τον καρολακο κλπ. Πληθαίνουν οι φωνές για αποχώρηση της Γερμανίας από το ευρώ http://www.dw.de/dw/article/0,,16074803,00.html χιχχι

  2. Σαν έξαφνα, ώρα μεσάνυχτ’, ακούσθει
    αόρατος θίασος να περνά
    με μουσικές εξαίσιες, με φωνές –
    την τύχη σου που ενδίδει πιά, τα έργα σου
    που απέτυχαν, τα σχέδια της ζωής σου
    που βγήκαν όλα πλάνες, μη ανοφέλετα θρηνήσεις.
    Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,
    αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια που φεύγει.
    Προ πάντων να μη γελασθείς, μην πεις πως ήταν
    ένα όνειρο, πως απατήθηκεν η ακοή σου·
    μάταιες ελπίδες τέτοιες μην καταδεχθείς.
    Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,
    σαν που ταιριάζει σε που αξιώθηκες μιά τέτοια πόλι,
    πλησίασε σταθερά προς το παράθυρο,
    κι άκουσε με συγκίνησιν, αλλ’ όχι
    με των δειλών τα παρακάλια και παράπονα,
    ως τελευταία απόλαυσι τους ήχους,
    τα εξαίσια όργανα του μυστικού θιάσου,
    κι αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια που χάνεις.

    Κωνσταντίνος Π. Καβάφης

  3. και η χθεσινοβραδινή φασαρία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο άρχισε όταν ο Καμμένος μίλησε για το Μπόμπολα… η τρίχα του Χατζιδάκι κάγκελο … Της ΒΟΒΟΧΡΥΣΟΣ ΕΛΛΑΣ

  4. παρακαλώ μελετήστε και αναλύστε με ηρεμία την χθεσινή μνημειώδη για την ιστορία δευτερολογία του αντωνακη
    ….. “Όταν η χώρα δεν θα έχει συνάλλαγμα για να εισάγει ούτε τρόφιμα, ούτε φάρμακα, ούτε καύσιμα, τότε να δείτε τι Μνημόνια θα την εξαναγκάσουν να υπογράψει και πώς θα ανοίξει ο δρόμος για την αληθινή λεηλασία του εθνικού πλούτου.

  5. αγαπητοι Μαρια και Αποστολη – για να μην κουράζουμε άλλο ( έχουμε και άλλα χωραφάκια για καλιεργια )-..τα πράγματα είναι πολύ πολύ απλά … είδατε εσείς στην περίπτωση μας μελέτη ΜΠΕ Ορυχείου Σκουριές να έχει επικαιροποιηθεί από ξένο ανεξάρτητο επιστημονικό φορέα .. όλες μα όλες είναι ομελέτες και έχουν πράγματι επικαιροποιηθεί μόνο απο πολιτικούς η τοπικούς Α.Λαφαζανης ,Ζωγραφου κλπ , η κεντρικής σκηνής γιωργακης Παπακωνσταντινου ..τι σημαίνει αυτό στα απλά δικά μου ελληνικά που έμαθα στο τριτάξιο δημοτικό σχολιο του αγαπητου δασκαλου Ανεστη Σ στην Πολωνία …. πολιτικό φαγοπότι ..η μαύρο χρήμα …υπάρχει κανείς να διαφωνεί????

  6. και η διεθνή χρηματιστηριακή αγορά του Τορόντο που 2-3 μέρες διορθώνει για να σωθεί από τον θάνατό θα συνεχίζει το “παιχνίδι”

  7. συγνωμη κ. Στεφανη, ( για το σχολιο 7.44 ) ανεξαρτητος απο τα μεταλλεια, εσεις δεν πιστευετε οτι ετσι ειναι σχετικα με την χθεσηνη δευτερολογια του κ. πρωθυπουργου,( καλο ειναι να μην ξεχναμε και καποια αξιοματα…..)??? Αυτο ειναι, και τιποτα αλλο. πιστευω οτι αν δεν υπηρχε η σημερινη κατασταση , μπορει να κερδιζανε η οικολογοι, γενικα, αλλα ετσι οπως ειναι τα πραγματα….δεν το νομιζω. ( πρεπει να σας αναγνωρισω οτι εισαστε παρα πολυ εξηπνπος ανθρωπος , απλα δεν τεριαζουμε στις αποψεις.
    και αφου μηλαμε για πολιτκα ( που αν θυμωσαστε δεν το επιθυμει η κ. καδογλου) μημ ξεχνατε οτι ο λαος το 75 % ειναι κοντρα στον Τσιπρα. Κι εμενα μου σηκωνετε η τριχα ακουγοντας τον, μια χαρα του την ειπαι ο πρωθυπουργος…δεν ειναι εδω 15 μελες λυκειου….με σεβασμο μονο προς την νοημοσηνη σας…..

  8. ps.
    κυριε Στεφανη, αναφερατε την Πολωνια. αυτη η χωρα ειναι χωρα που ασχολειτε βασικα με την γεωργια. τωρα ημουν στην Νισα…..πολυ φτωχια κυριε Στεφανη, αυτο θελετε και για την Ελλαδα? σερβιτοροι και γεωργοι….? ( οχι οτι δε θα γινουμε..)
    να σας θυμησω ακομα κατι. για θυμηθειτε τους μισθους? ολοι στην φτωχια ημασταν, καλος ο κομμουνισμος της αριστερας αλλα πρεπει να πει φανερα, οτι ξεχαστε μισθους 3-4 5 χιλιαρικακαιασε ευρωπουλα, θα εχετε ολοι δουλεια , θα εκμεταλλευτουμε ολο το πλουτο αλλα λιγα λεφτα, γιατι ο κουμπαρας ειναι το κρατος!….. Αν συμφωνησει ο κοσμος,εγω μαζι τους. Αλλα πεστε το. ΟΛΟΙ.
    κι οσο αφορα την διαφθορα των πολιτικων…μπορειτε να κανετε τον gebelsγια να αλαξετε το ανθρωπινο dna? ετσι δυστυχωσ ειναι η ανθρωποτητα….σε ολα τα καθεστοτα……

  9. mantam eva-οσο και να ψαξεις στην ΙΣΤΟΡΙΑ θα δεις πως τιποτα δεν εγινε με ειρηνικές δημοκρατικες διαδικασίες!!!!!

  10. mantam eva – μην αστοισω ένα τελευταίο μασσαλη για τα… αξιώματα που αναφερόσαστε ….
    .η σημερινή κυβέρνηση (αλλά και η τοπικοί “άρχοντες”) μου θυμίζει έντονα ένα κοπάδι από…. Lemmings.. αυτός είναι και ο λόγος που ο λαός μας στην Β. Χαλκιδική που πάντα ιστορικά ξεχώριζε για τους κανόνες και ήθος ,οργανώθηκε ,το έχει γρήγορα αντιληφθεί , αντέδρασε συλλογικά , ψήφισε , κάνει αυτά που κάνει ,και σε λίγο σας διαβεβαιώνω θα… τρίβεται τα ματάκια σας .
    Καλή μέρα στους πάρα πολλούς φίλους και αναγνώστες του Παρατηρητηρίου στην παγκόσμια μπλογκοσφαίρα

  11. χαχα. Εδω γελαμε κυριε Στεφανη. Ιδεολογος εισαστε? Ειχα και εναν γαμπρο Ιερισσωτη. Θεος φιλαξει……Και σταυρο δεν μπορω να φιλησω. εγω ειμαι “μποζονοβια”…..και ακομα κατι τελευταιο, ειπαμε, μολις τελειωσει ολο το πραγμα, εννοω οτι θα παρουν το οκ. ξανα , θα μου κανετε τον ξεναγο να γνωρισω την Αθηνα? ιστορικος θα εισαστε τελειος. ( το εννοω, θα ερθω)

  12. Να σας ρωτησω και τους δυο σας ….κατι!!! (μιας και γραφεται και οι δυο κατω απο την ειδηση οτι η τροικα παει για …συννενοησεις και διευκρινησεις στο ΣτΕ!!!!, )!!!
    Μετα ταυτην την επισκεψη,πιστευεται οτι η ολη “ανωμαλια” των αδειοδοτησεων ‘μαιμου” και της γνωμης διαφορων(ατομων ειτε φορεων) ,που προσφευγουν στην δικαιωσυνη (Μπας και βρουν το δικιο τους) θα τελειωσει;;;

    Και απο την αλλη μερια,…. αναμενεται οτι απο αυριο, η Ελλας ολη,θα συμφωνα, να την ανασκαψουμε ,να της παρουμε τον “ορυκτο πλουτο”, να τους το λειοτριβησουμε, να το εμπλουτισουμε σε καθαρο μεταλλο,(με μηνιατικο 800 ευρω!!) , να γεμισουμε “λιμνες τοξικων λασπων”να τοξινοσουμε την θαλασσα,το βουνο ,τα ποταμια (με ατακτως ερημενα) “Στειρα μπαζα εκσκαφων” και “αδρανη”ορυχειων (που θα ξερνουν μια ζωη οξινες αποροες και τοξικα αποβλητα μεταλλουργικων εργοστασιων, στα ποταμια,τα χωραφια,τους υπογειους υδροφορους!!!). Και μετα παλι, να τους τα φορτωσουμε σε καραβια ,τραινα,φορτηγα και να τα παρουν στην πατριδα τους ,να τα κανουν τεχνολογικα προιοντα,(mercedes,inox ανθεκτικες μηχανες για τρακτερια και αεροπλανα ειτε κινητα τηλεφωνα και ξυραφακια,) που δυστηχως ομως, Εσειςκαι Εγω, (με τα 800 ευρωπουλα τον μηνα,) δεν φτανουμε ουτε για να τα προμηθευτουμε σε φωτογραφια!!!
    Τι ;;γνωμη κανεται λοιπον…..”για το καλο τους ειτε για το καλο μας”” τα ταχτοποιουν στο συστημα μεσα ,να γινονται στο χωραφι μου και το χωραφι σας;;;;;;
    Θα χαρω να δω γωμη και σκεψεις σας. Φιλικα, απο τον ομοιοπαθη Νοτο Θανασης Παντελογλου.

  13. Θανάση -προσωπικά τα 10 τελευταία χρόνια δεν έπαθα τίποτα και δεν κατάλαβα τι σόι ομοιοπαθείς είμαστε εμείς η δυο Εξήγησε μου σε παρακαλώ με απλά να καταλάβω.Για τα άλλα δεν ξέρω τι να σου απαντήσω μιας και η είδηση είναι του κρατικού φορέα ΑΜΠΕ.με το σχόλιο της Μαρία δεν διαφώνησε ούτε η μανταμ eva για σένα δεν ξέρω .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.