Έχει ο καιρός γυρίσματα


Σαν συνέχεια στο προηγούμενο… Από ΙΕΡΙΣΣΟΣ

Βλέποντας κάθε φορά στο Aristotelis TV, τον κ. Πάχτα να ναρκισσεύεται στο Δημοτικό Συμβούλιο επαναλαμβάνοντας τα, μέχρι αποπληξίας, κενά, τετριμμένα, υποκριτικά και ψεύτικα λογύδριά του, (περί ανάπτυξης… και δημοκρατίας… και η επένδυση… και οι θέσεις εργασίας… και όλοι μαζί… και η νομιμότητα… και η πατρίδα… και οι πρόγονοί μας… και οι αγώνες μας…) μπροστά στα όμματα των υπηκόων συμβούλων του που παρακολουθούν εκστασιασμένοι, στον οίστρο του, τον σπουδαίο και σοφό αρχηγό τους, δεν μπορώ να αποφύγω τον πειρασμό του παραλληλισμού με τον άλλοτε κραταιό -και μέχρι παθήσεως ναρκισσευόμενο επίσης- σύντροφό του στο ΠΑΣΟΚ και τελευταίως VIP τρόφιμο στο μπαλαούρο του Κορυδαλλού, τον Άκη Τσοχατζόπουλο τον επονομαζόμενο και ωραίο Μπρούμελ.

Κι εκείνος το πάλαι ποτέ, όταν μιλούσε και μιλούσε με ύφος περισπούδαστο σαράντα καρδιναλίων, στο τέλος σε άφηνε μονίμως με το ερώτημα: τι είπε; Γιατί συνήθως δεν έλεγε τίποτα. Λόγια, λόγια της δεκάρας, κενά περιεχομένου. Ήταν όλα ο φερετζές του…. απατεώνα.

Κι εκείνος στην παντοδυναμία του, μιλούσε κι έβλεπε με απλανές βλέμμα μακριά στον ορίζοντα, μη καταδεχόμενος να δει κανέναν στα μάτια, γιατί τα μάτια προδίδουν την κενότητα και το ψέμα.

Κι εκείνος στην παντοδυναμία του νόμιζε πως μπορούσε να παρανομεί και να κλέβει χωρίς φόβο και τσίπα. Που να φανταζόταν ότι θα έρχονταν μέρες που θα «σκιζόταν το καταπέτασμα του ναού στα δύο» και θα έβγαιναν στο φως της ημέρας τα εγκλήματά του;

Οι εκλογές που έγιναν και αυτές που θα ακολουθήσουν, με τα αποτελέσματα που προαλείφονται στον ορίζοντα, αν μη τι άλλο, μας προδιαθέτουν για το πως οι μέρες που έρχονται θα έχουν ενδιαφέρον, πολύ ενδιαφέρον για πολλούς.

Κάποιοι θα χάσουν και τον ύπνο τους.


5 απαντήσεις στο “Έχει ο καιρός γυρίσματα”

  1. ο λαός μας είναι σοφός και δεν δέχεται άλλο την γενοκτονία του ,που επιβλήθηκε από την εκφυλισμένη “ελίτ” πολιτικής και διαπλεκόμενης οικονομικιστηκης εξουσίας…και επιβεβαίωση του παραπάνω γεγονός την επόμενη φορά ως παλιός μπλογκερ με τεράστια αρχεία ,θα “κρεμάσω” στο διαδίκτυο το δημοσίευμα του “Ελεύθερου Τύπου” που αφορούν το “πρωτοπαλίκαρο μας” χιχχι

  2. κάτι άσχετο…

    ένας από τους τρεις καλεσμένους από Ελλάδα της φετινής λέσχης Μπιλντερμπέργκ είναι ο κ.κ Γεώργιος Παπακωνσταντίνου!!
    Έμειναν ικανοποιημένοι προφανώς από το έργο του….
    Για την ιστορία οι άλλοι δύο είναι ο Γεώργιος Δαυίδ (Πρόεδρος της coca-cola Ελλάδος) και ο Λουκάς Τσούκαλης (Πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.