Αρχική Uncategorized Ηλεκτροφόρα σύρματα και σεκιουριτάδες ο πασχαλινός διάκοσμος του Στρατωνίου

Ηλεκτροφόρα σύρματα και σεκιουριτάδες ο πασχαλινός διάκοσμος του Στρατωνίου

8
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

syrmatoplegma

H πασχαλινή διακόσμηση του Στρατωνίου είναι αυτά τα όμορφα ηλεκτροφόρα σύρματα στο πυλωρείο του εργοστασίου της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ. Η εικόνα συμπληρώνεται με τους σεκιουριτάδες που στέκονται λίγο παρακάτω. Έτσι γίνεται σε όλο τον κόσμο, ξέρει απ’αυτά η ELDORADO. Ξέρει ότι αυτές οι “επενδύσεις” είναι εξαιρετικά αντιδημοφιλείς και πρέπει να προστατεύσει την “περιουσία” της.

security

H εταιρεία επίσης έχει ξεκινήσει να περιφράσσει με σύρματα μια έκταση περίπου 4.000 στρεμμάτων στον Κάκαβο – 3.500 στρέμματα που της παραχωρήθηκαν με την πρόσφατη απόφαση του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θύμιου Σιώκου συν κάποιες ιδιόκτητες εκτάσεις. Μόνο που ο Κάκαβος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ” ΤΗΣ! Σύμφωνα με όσα έχουμε γράψει εδώ, η παραχώρηση είναι ανίσχυρη διότι η εταιρεία δεν έχει ακόμα ούτε εγκεκριμένη Τεχνική Μελέτη για το σύνολο των εργασιών, ούτε εγκεκριμένο Επενδυτικό Σχέδιο και χωρίς αυτά δεν μπορεί να πάρει άδεια επέμβασης από το Δασαρχείο Αρναίας.

4.000 στρέμματα είναι περίπου 6 φορές η έκταση της Ιερισσού, της πρωτεύουσας του Δήμου Αριστοτέλη. 4.000 στρέμματα που σήμερα είναι ένα μοναδικό δάσος και που αύριο, αν προχωρήσουν τα σχέδια της εταιρείας, θα είναι μια πληγή. Η αρχή του ξεκοιλιάσματος του Κακάβου, γιατί όλο το βουνό είναι “μεταλλευτικός στόχος”.

Το βουνό φρουρείται επί 24ώρου βάσεως από ιδιωτική ασφάλεια με αλεξίσφαιρα γιλέκα (!) που δεν επιτρέπουν την πρόσβαση στους πολίτες, είχαν δε το θράσος να σταματήσουν και υπάλληλο του Δασαρχείου Αρναίας. Για όλες τις παρανομίες της εταιρείας επάνω στο βουνό έχουν ασκηθεί μηνύσεις από το Δασαρχείο και από πολίτες του Δήμου.

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και καλή Ανάσταση!

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καθημερινά τα “ανόθευτα , αντικειμενικά κλπ “ΜΜΕ μας διαβεβαιώνουν για το “ήθος” τους χιχχι
    ΟΥΣΤ!!!
    Ερώτηση …. Θα δούμε πότε θα καούν (στην κυριολεξία ) οι τσιμεντοποιημενες (λιθογογουμενες) στοές από την υπερθέρμανση ??? YES !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.